Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lesz egy lány lányos?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy lány lányos?

Figyelt kérdés

Én egy fiúsabb lány vagyok, de ennek családi háttere van, amit sokan nem tudnak.

Szóval van egy bátyám, akivel nagyon sokat játszottam fiús játékokkal és az apukám is olyan volt hogy a lányos játékokat nem értékelte, mert nem értette mire jó, így idővel kialakult egy érdeklődési köröm, tehát szeretek lövöldözős játékkal játszani, beszéd stílusom fiús és én magam is fiús vagyok (testtartás, öltözködés,stb..)

Régen nagyon igénytelen voltam.

Hosszű hajam volt amit ha kivasaltam akkor is nagyon hullámos volt és nagyon rosszul éreztem magam.

Az öltözködésemről: Hát nem volt sok ruhám, sőt nem volt stílusom, inkább azt vettem fel ami volt, de az is bő volt rám.

Mindig irigykedtem, hogy másoknak milyen jó ruhái vannak én meg úgy éreztem magam mint egy rossz hajléktalan.

Sajnos nem tudtam venni ruhát, mert a szüleim mindig másra adtak ki.

Aztán eljött az idő, hogy változtassak magamon.

Hogy lányosabb legyek.

Rövid hajam van és próbálok testhez feszülő ruhákat felvenni és színeseket (leginkább rózsaszín, kék, stb..)

Apránként sikerült venni ruhákat, de így sem érzem az igazinak.

A hajamat minden reggel beállítom és próbálok úgy öltözködni hogy kicsit elegáns legyek és lányosan próbálok menni és egyenes háttal pröbálok lenni minél többet, illetve a szokásaimra is próbálok figyelni, hogy lányos mozdulataim legyenek.

De sajnos a mai napig azt mondják hogy fiús vagyok és azt hiszik, hogy leszbikus vagyok.

És tényleg próbálok odafigyelni, hogy lányos legyek, de nem értem hogy miért néznek fiúnak, hiszen sok rövid hajú lány van.

Sajnos most sincs lehetőségem venni magamnak ruhákat, de szeretnék ezügyben tanácsot kérni, hogy hogyan lehetnék lányosabb.

2019. febr. 22. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Hát be tudom mert valaki rövid hajú attól én meg latom, hogy lány. Alapbolatszik a ruahakon a fiúk egy plucsit vagy pólót vesznek, a női ruhák sokfajta szabádúak és diszesek szóval na hát látszik az női ruha. Nem igazán értem hogyan nezhtenek fiúnak.
2019. febr. 23. 00:45
 2/6 anonim válasza:
100%
Egy nőnek az áll a legjobban ha magát adja. Ha te fius vagy maradj is az. Kezdj el sportosan öltözködni ha már a magassarku nem a te világod vagy ilyesmi.
2019. febr. 23. 00:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, igen a másodiknak igaza van.:)
2019. febr. 23. 01:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Magamtól határoztam el, hogy szeretnék lányosabb lenni.

És amikor ruhát vásároltam, akkor direkt figyeltem hogy lányos ruha legyen.

Sminkelés még nem az én világom és igazából el is megy tőle a kedvem, csak szêt kell nézni az osztálytársaim között.

Nem tudom, hogy ezt ők miért nem látják, de annyira nem tudnak sminkelni, meg két méteres műkörmük van.

Szóval én az ilyet kihagynám.

2019. febr. 23. 09:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp úgy öltözködj, ahogy te jól érzed magad!
2019. febr. 23. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha írhattál ide, már nyilván elmúltál 16 éves. Akkor pedig suli mellett pár órában dolgozhatnál. Hamar lenne pénzed pár új ruhára amitől biztos lányosabb leszel.

Az hogy leszbikusnak néznek a rövid hajad meg viselkedésed miatt azt nem értem. Nálunk az osztályban van két hasonló lány: Az egyik tényleg leszbi a másik viszont csak egy fiúsabb heteró lány akinek ilyen a stílusa. Mindenki tudja róluk, hogy melyik a leszbi és a heteró. Kívülről tényleg hasonlóak de valójában azért van pár fontos különbség:

Heteró: Nyáron lelett vágva a haja teljesen fiúsan rövidre, de azóta hagyta már lenőni. Most kb vállig érő, sötétbarna és pirosas csíkok vannak belefestve. Az arca nem túl szép de sminkeli magát, ami sokat emel rajta. Öltözködése kicsit fiús, de megmutatja a női vonásait is: szűkebb farmer nadrág (amilyet mindenki más is hord), kockás ingek, szűkebb fekete pólók. A cipőjét nem figyelem de asszem csizmát hord. Ő tényleg egy tipikusan fiús lány és jól is áll neki. De nem leszbi és nem is hisszük annak.

Leszbi: Rövid barnás haj, teljesen fiúsra vágva. Bővebb nadrágot és általában ingeket hord. Sportmelltartót vesz fel (ált. egymásra kettőt is), így szinte teljesen laposnak tűnik. Nem sminkeli magát. Bakancsot hord.

Nem tudom, hogy tudtam-e segíteni, de ha akarsz privátban is szívesen segítek még, ha kell.

Egyébként én nem vagyok leszbi, csak figyelem a környezetemet, ezért tudok ennyit a két lányról.. Meg nekem is van egy kis fiús oldalam öltözködésben, ezért figyelem az ilyesmit. :D

2019. febr. 23. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!