Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/25 anonim válasza:
Egyénfüggő. Valakinek már magasnak számít, valakinek meg alacsonynak.
Én 178cm vagyok, nálunk a családban mindenki magas, így én is inkább a magasabb srácokat preferálom 185-190+cm
2/25 anonim válasza:
Könyörgöm fejezzétek már be ezeket a "Jajj elég magas vagyok?" "Alacsonynak számítok" "Úristen kinek kellek ilyen magassággal" kérdéseket.
Nem a magasság számít elsősorban.
4/25 anonim válasza:
Nekem pont tökéletes lenne 😊
(Én 157 centi magas vagyok)
16/L
5/25 anonim válasza:
Számomra tökéletes :D 174 cm vagyok
6/25 anonim válasza:
Igen, sosem lesz nőd!
Ez jó válasz?
7/25 anonim válasza:
165 vagyok, elfogadnálak barátomnak magasságilag, nyugi nincs baj a magasságoddal.
Rengeteg 160 körüli lány van!!!!
8/25 anonim válasza:
Szerintem pont jo a magasságod!
Én 165 cm vagyok :)19/L
9/25 Hamvas rétihéja válasza:
Magyarországon oké, sok nyugat európai országban (például Hollandia) viszont inkább alacsonynak számítana.
10/25 anonim válasza:
Nekem a 158 cmmel teljesen jó lenne
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!