Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudommilegyenez kérdése:
Együtt aludni barátommal? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
8 honapja vagyunk egyutt. Én 16 vagyok ő pedig 18. Volt elottem pár kapcsolata amit hazavitt es aludtak is már nála, ez engem undorral tolt fel. Szamomra visszataszito h fűt fát hazahordott (bár 2 lanyrol van szo de mind2 undorito szamomra). Néha szóba jön ez h aludhatnék náluk, (ő már aludt nálunk egyebkent es nekem ő az elso akit haza is hoztam, bár akkoris szilveszter miatt aludt nálunk mert igy birtuk megoldani) masreszt en ,,félek" máshol aludni nem tudom mit vigyek, nem erzem magam otthon, nem szeretek tulsagosan visszahuzodo lenni/kussba maradni stb. Mit tegyek? Szeretnék is naluk aludni mert szeretem a barátomat. De undorito az h több lányt is ott baszogatott, a szuleit se nagyon birom, meg ugye félek is mert nem nagyon tudom mit vigyek mibe legyek stb. Mi legyen? Mit tennétek? Meg egyebkent a szüleim (foleg apukam) se igen támogatná, megengednék tuti de hallgatni se akarom ezt itthon. Meg igazából ez annyira nem is fontos szerintem. Mi legyen? Mit tegyek? Hogyan beszeljem ezt meg vele?2019. febr. 20. 21:05
11/14 anonim válasza:
Nyugi téged is ott fog baszogatni szóval onnantól már vagy nem lesz undorító a múltja se,vagy te is az leszel :D
12/14 anonim válasza:
Alpári leszek, de csak azért,hogy felnyissam a szemed. Belegondoltál már abba, hogy azt az ajkat csókolod, amivel más lányokat csókolt, sőt esetleg kényeztetett odalent? A pasid más testrészének "kölcsönhatásáról" más lányokkal már nem is beszélve. Undorító ugye? Ha érted mire gondolok. Szóval szerintem ez baromi gyerekes dolog a részedről. Ha szűz lenne a srác, akkor meg az lenne a baj, hogy ügyetlen az ágyban. Az a gáz, hogy nem tiszteled őt, sem a családját. Nem beszélte tele valaki a fejed ilyen hülyeségekkel véletlenül? Szegény srác. Szégyellje magát, mert előtted más lányokkal is szóba állt? :)
13/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Az kimaradt, hogy ha így megy tovább, nemsokára eljön az az idő, hogy te leszel a #3 lány a múltból, akivel abban az ágyban összegyűrte a lepedőt. És, ahogy ott fekszik a #5 lány mellett, #3 már egy távoli emlék csupán.
14/14 Savlekotő válasza:
16 éves vagy,de kb 6 éves szintjén,és elgondolkodnék h vmi nem kerek nálad mert undor stb,csak negatív szavak,inkább még babázzál te ne fiúzzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!