Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok közületek van olyan, aki bukik az olyan titokzatosabb, nehezebben elérhető srácokra? Szóval ez így egy létező dolog?
Ha van ilyen,gondolom az nagyon személyfüggő. Van aki hagyja inkább a picsbe,van aki meg csak azért is kíváncsi és megszeretné ismerni közelebbről az illetőt,hogy mit is takarhat. A kérdésbe a "csendes" szót is beletehettem volna,de azt többféleképp is lehet érteni,van az a csendes aki teljesen betoji,meg aki attól még határozott.
Tudjátok van az a "tiltott gyümölcs kell a legjobban" dolog,most e kapcsán csinálok egy kis kutatást itt :D
Igen, a legtöbb lánynak valóban az a fiú kell, aki nehezen elérhető. Én is ilyen vagyok. Általában megprobálok közelebb kerülni hozzá, többet megtudni róla, persze ha észre veszem h fosik rám akkor egy idő után megunom és feladom🤷♀️
Nem rég történt velem ilyen és nem esett jól, de túl éltem. Találtam magamnak más elérhetetlen fiút xd
Igeeeen nagyon bejönnek, csak általában én nem jövök be nekik :(
17/l
Hát én ilyen vagyok és hidd el hogy nem ettől lessz valaki érdekes.
Bár lehet hogy ez csak nálam van , de nem zsongnak körülöttem a lányok.
Nyilván ennek is vannak határai.
Van aki alapból direkt távolságtartósdit játszik és fejre is állhat felőle az ember. Van akinek szimplán csak több idő kell ahhoz,hogy megbízzon valakiben és van akinek kevesebb.
Nem tudom én mint fiú,lányoknál sose éreztem ezt. Mindig a nyitott szájúak vonzottak,persze nem a primitívebb fajtából
Nekem eddig ilyen 50-50% a tapasztalatom.
Én alapból ilyen vagyok,semmi megjátszás és a haverok szerint is én így vagyok jó. Persze,ha látom a szándékot,akkor nem húzok falat
Voltak akik ha nehezen is,de elkezdtek velem haverkodni,voltak akik egy mondatot is félve mondtak nekem :D
És volt 1 alany,aki odáig volt értem és egyszerűen nem adta fel és sose értettem,hogy most tetszek neki,vagy bír vagy így mi a fenéért akarna tőlem bármit is..:D Aztán persze kinyíltam nála,nem kellett annyira sok :)
Te már egy kapcsolatról beszélsz, abban természetesen mi is nyitunk (legalábbis a legtöbben) és társak vagyunk. Viszont a kérdés nem a kapcsolatra vonatkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!