Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tényleg elég egy ilyen test?
Figyelt kérdés
(A videóban nem én vagyok, és nem reklámnak szántam)
Szoval nektek elég, ha egy srácnak ilyen a fizikuma, vagy lehet nagyobb?
2019. febr. 15. 14:57
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem ez a mérvadó, de ha a belső is helyén van, akkor szerintem ez tökéletes :)
2/10 anonim válasza:
,,Elég"? Ezt úgy mondod, mintha a videóban egy gyenge fizikumú csávó lenne.
De igen. Elég. Tekintve hogy nem érdekel a másikban hogy milyen a fizikuma. Lehet nagyobb. Lehet kisebb. Nem érdekel.
3/10 anonim válasza:
Nekem még sok is, de kinek mi.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem lenézem, sőt. Csak vannak nagyobb tömeggel rendelkezők
2019. febr. 15. 15:41
6/10 anonim válasza:
Nekem igazából nem a külső számít de ha ilyen a srác az csak plusz persze legyen normális személyisége, ahogy te fogalmaztál "elég"
16L
8/10 anonim válasza:
Méghogy elég-e. Látszik, hogy szinte csak ennek él, diéta, sport napi több óra, ezt meló mellett közel lehetetlen csinálni. A fiúk talán 1%-ának van hasonló teste és igazából azon kívül, hogy jól néz ki nem sok értelme van.
9/10 anonim válasza:
Nem hátrány ha ilyen a teste:D de tudod ez nem minden ahogy a mondás is mondja külső megfog, belső megtart
10/10 A kérdező kommentje:
Nem hosszú egy edzése, és különösebb étrendet sem követ, és suliba jár :)
2019. febr. 15. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!