Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biszex lennék? Vagy ez normalis?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lennék? Vagy ez normalis?

Figyelt kérdés

Igen, tudom, nem jo bekategorizalni az embereket, de engem azert erdekelne.:D

Tehat 16 eves lany vagyok. Sohasem voltam meg szerelmes.

Volt 2 fiu, akikert rajongtam, pedig nem is beszeltem veluk, csak jol neztek ki, illetve nagyon menok voltak sportban.:DDD

Ez a rajongas olyan, mint mikor tetszik valaki, nem mersz ranezni, elpirulsz, izgulsz a kozeleben, nem akarod lejaratni magad, de mindig sikerul.:D

Viszont en ezt nem hiszem, hogy mervado lenne, hisz animekarakterekert is siman rajongok.

Ha latok egy fiut, akkor altalaban megjegyzem magamnak, hogy ''hu de jol nezett ki, hu de jol oltozkodik, milyen elegans, felnottes, helyes"

Viszont ugyanez megvan a lanyoknal is.

,,Jajj de szep ez a lany, milyen jo az alakja, de szep hosszu a haja, milyen jo a stilusa, stb."

Edzotaborban volt egy lany aki felkeltette a figyelmem, nem tudom miert, olyan kis aranyos volt. Nem ereztem semmit iranta csak valahogy megragadt. Vele sem beszeltem, csak egyszer adtam neki vizet.xdd

Szoval nem tudom, ennyibol meg lehet mondani? Nem igazan tudom azt elkepzelni, hogy lanyba legyek szerelmes, de azt sem tudom, milyen szerelmesnek lenni, igy nem mondhatom biztosra.

Viszont altalaban ha elgondolkodom, hogy de jo lenne kapcsolatban lenni, akkor ott fiura/ferfira gondolok.

2019. febr. 13. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ez még nem jelent semmit.

A végén Te magad írtad,hogy inkább fiúval tudnád el elképzelni magad.Ha nem érzel semmiféle vonzódást a lányok iránt akkor szerintem nem vagy bi.Attól,hogy tetszik egy lány haja,vagy stílusa az még nem azt jelenti biszexuális vagy.Én is elismerem,ha valaki szép,szintén szoktam mondani,hogy "De szép arca van" meg hasonlók,de ettől függetlenül nem vonzódom a lányokhoz.

Persze ezt neked kell eldönteni.Azért remélem tudtam segíteni. :)

2019. febr. 13. 23:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elsovel egyetertek :)

Velem is szokott ilyen lenni, hogy megjegyzem magamban, hogy hu de jo a sminkje, de szep, milyen jo a haja vagy az outfitje annak a csajnak

Chill, ettol meg nem vagy biszex

2019. febr. 13. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Ebből nem derül ki, de amúgy teljesen mindegy, mert az is teljesen normális ha az vagy.
2019. febr. 14. 07:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Az lenne a baj, ha - minden ok nélkül - egyszerűen csak utálnád a saját nemedhez tartozó egyéneket. A szépet (és a csúnyát is, de más-más okból) vedd észre mindkét nemhez tartozó emberben.

A szexuális orientáltságodat eldöntheti az, hogy szexuálisan melyik nemhez vonzódsz, illetve Te, melyik nemhez tartozónak érzed magad.

Szerintem ezekre meg is adtad a választ, amikor ezt írtad: "Nem igazan tudom azt elképzelni, hogy lányba legyek szerelmes..." majd később ezt írod: "...ha elgondolkodom, hogy de jó lenne kapcsolatban lenni, akkor ott fiúra/férfira gondolok."

Ugye, eldöntötted? Tehát a kérdésed okafogyott! Lány vagy és fiúk után vonzódsz!

F.

2019. febr. 14. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!