Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék segíteni a húgomnak?
Nem irigylem most a húgom az:D
Na,röviden a sztori
Húgom megismerkedett egy sráccal,és már háromszor találkoztak de csak titokban.Nem meri elmondani a szüleiknek ezt a dolgot.Nwgyin megértem,mert nekem is volt 13 évesen barátom,és én is titkoltam.Lényeg,hogy a fiú meghívta Valentin napon valahová,ugye délután.Tesómnak szakkör van,és onnan valahogy el kéne kéredzkedni.Most a legegyenesebb utat választottuk,hogy elmondja anyunak a sztorit,ő meg remélhetőleg kikéri szakkör ről.Igen ám,de hogy?
Segítsetek légyszi
Ha számít:
Húgom:13/L
Barátja:15/f
A válaszokat előre is köszi,tudom,hogy gyerekes a kérdés,nem kell az orrom alá dörgölni.
A tesóm kutyájának a barátja aki pánszexuális érdekli a sztori ezért majd kérdezed meg a húgodat mi volt és mondd el nekem én meg majd elmondom a tesóm kutyájának a barátjának aki egyébként pánszexuális.
Soha nem értettem ezeket a kérdéseket mikor nem az egyén rakja ki. Tudjuk, hogy te vagy a húgod úúristen... 13 évesen menjen csak szépen a szakkörére. Nem kell itt semmit sem pasizni és remélem anyukátok is hasonlót fog erre válaszolni ha rájön. Szánalmas ez a generáció de tényleg...
Lehet régimódi vagyok de 16 esetleg 15 éven alulit (a 14 már erősen feszíti) kettesben biztos nem engedném el sehová megbízható felnőtti felügyelet nélkül.
Akármekkora az esély is csak 1 alkalom kell a nem kívánt eredményhez. Teljesen mindegy, hogy melyik mennyire fogatkozik, hogy mit és mit nem fognak cainálni. Ha a társ létezését eltitkolta amíg már nem lehetett többet akkor látogatott helyeket és fogatkozva tiltakozott tevékenységeket is el fog titkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!