Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent vmit, ha utoljara tolem koszont el a tarsasagbol?
Figyelt kérdés
2019. febr. 10. 18:23
2/8 anonim válasza:
Fiú köszönt el?
Te leány vagy?
Volt másik leány is a társaságban?
Volt ott fiú is?
Tőlük hamarább köszönt el, mint tőled (ha leány vagy). Ha igen, helytelenül tette, mert előbb a nőktől, aztán a férfiktól búcsúzunk el.
3/8 anonim válasza:
Nem, semmit.
Vagy de; az is lehet, hogy elfelejtett téged, etért tőled köszönt el utoljára. 😂😂😂
Na jó, azért valamit jelent. Ha pl. Személyesen neked mondott valamit, (mittudomén, további jó étvágyat), akkor az végülis jó jel. Lehet, hogy bejössz neki?
5/8 A kérdező kommentje:
Lany vagyok. Volt tobb lany es igen,mondott szemelyes dolgokat.
2019. febr. 10. 18:44
6/8 A kérdező kommentje:
En is area gondolas, hogy engem elfelejtett
2019. febr. 10. 18:45
8/8 A kérdező kommentje:
Koszi. ennek orulok. Azt hittem mar en vagyok az utolso ember a tarsasagunkban.
Ok, teny, szeretem tulkombinalni a dolgokat.
Koszi a valaszokat.
2019. febr. 10. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!