Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen párkapcsolati problémákkal rendelkeztetek, és hogyan oldódott meg/fejeződött be ez a szakasz?
Exbarátom sokkal idősebb volt mint én de annál inkább veszélyesebb volt.
-meglopott 100.000FT-al
-vert, nagyon féltékeny volt(felhívott hogy készítsek egy képet a szobamrol annyira, de közbe más lányokkal volt )
-allandoan megcsalt de ő lehetett másokkal, én a szobákat nem hagyhattam el
-zsarolt a Facebookon kamuprofilról
-fenyegetozott hogy öngyilkos lesz mikor kidobtam és ez még ment egy évig, mire elköltözött két megyevel arrébb. Ja..27eves sracrol beszélünk. Megoldás az volt hogy megszakitok vele minden kapcsolatot, mas kiutat nem láttam, de ez is hosszadalmas volt a zsarolasai miatt.
Nem tudom pontosan ilyen párkapcsolati
problémákra gondoltál-e a kérdésed alapján. Ha nem, akkor elnézést.
1es rohadt kemeny
És undorító amit művelt
Te szerencsésebb vagy mint az átlag mert hat a többi beveszi azokat a mondatokat hogy “ígérem többet nem csallak meg/ verlek meg, jobb leszek, meg fogok változni ” és társait
Az ötös válaszolóhoz lenne egy olyan kérdésem, miszerint...
hogyan vetett véget a féltékenységnek, vagy hogyan nyugodt bele, hogy tudta magát elterelni az ilyen problémák felől? Köszi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!