Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy lány szerintetek mitől lesz r*b*nc?
Ha GYIK trolljait meg a sok prolit veszed alapul, akkor már olyan dolgoktól is, mint:
- 40 éves korodra 3-nál több pasid volt.
- Elfogadsz a szórakozóhelyen akár 1 pohár bubis vizet is, egy pasitól.
- A szoknyád a térded fölé ér.
- Plasztika. Elég, ha csak valaha rákerestél a neten.
- Megmered nézni, pláne kérdezni, egy pasitól az anyagi helyzetét.
Nekem attól, ha nem őszinte és nem mondja meg, hogy van/kell neki másik pasi, és titokban félrelép.
Prostituált (csunyabban szólva ku**va) ugyebár attól, hogy pénzért árulja magat.
Ri*anc pedig attól, ha valaki úgy viselkedik. Erre ugyebár elég megosztott vélemények vannak. Mint láttam, a második szerint az, aki odamegy buliban meg hívatja magát. Szerintem ettől még nem az. Még attól sem, hogy nagyon kihívó ruhákban jár.
Inkább ha minden másidők szava csunyaszo, mindenkivel (persze túlozva) osszefejszik, és még egy csomo ilyet fel tudnék sorolni. De ugye ezek sem egyébként, hanem sok egyben. Remélem érted mit akarok. Tehát az első allitasom szerint sem lesz feltétlen ri*anc.
Még ha az is, nem mondom ki előtte. Még ki sem beszelem. Az ő dolga mit csinál. Ha nem tetszik, nem baratkozok vele ennyi.
Az igazság az, hogy valaki attól az, ha annak is mondja magát. Azaz ha divat ri&i
Kµrva-pénzért toszhatod.
Ribänc-ingyen toszható.
Régebben meglehetősen kicsapongó életet éltem,itt egy edet a sok közül.Voltam olyan házibuliban ahol egy csajon,szépen sorban,egymás után végigmentünk 5-en.Még aznap éjjel 3 másik srác partiba vágta..átmentek rajta egy vékony sorral.Másnap nem mi srácok mondtuk el mindenkinek hogy mennyien meghegesztettük,hanem a csaj dicsekedett el vele ismerőseinek.Na,ő egy ribänc volt.
1.Több idegen, vagy ismerős pasinak küldözget pucér képeket
2.Bulikban idegenekkel smárolgat, rázza a faukhoz a fenekét
3.Nyáron olyan rövid nadrágot hord ami akkora mint egy francia bugyi
4.Hetente váltogatja a pasijait
5.Sok emberrel lefekszik
Biztos van még, de ezek az alapvető jegyek akikre biztos azt mondom hogy ribi.
Egyébként, hogy ki kit tart ribinek szerintem relatív, hogy kinek mekkora az ingerküszöbe efelől a másik dolog pedig, hogy lehet most azt mondod szerinted nem ribi a franciabugyi méretű nadrágot hordó lány ezekre az esetre mindig azt mondom képzeld el azt hogy a barátnőd jár benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!