Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek milyen az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek milyen az ideális férfi testalkat+magasság?

Figyelt kérdés

[link]

5 Férfi testalkatot láttok balról jobbra, viszont lenen mellé +1 kérdésem.

Ti hány centiméter magasak vagytok, és szerintetek hány centiméter magas lenne az ideális partner?

A legjobban ehhez hasonló válaszoknak örülnék, ez egy példa:

a képen a 4. 170 cm magas vagyok, 180cm az ideális 18/L

2019. jan. 22. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2-3-5

17/l 164 cm

Ideális magasság: igazából mindegy 160 és 210 közt legyen😅😅, de talán a legjobb olyan 170-180 közt.

2019. jan. 22. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:
#10 Azért, mert a magasság semmit nem számít! Aki ide írja az elképzelését, az még nincs tisztában alap dolgokkal. Ha szerelmes lesz az ember, rohadtul nem azt fogja nézni, hogy az illető hány centi és hány kiló. Nem fogja figyelmen kívül hagyni azt, akibe szerelmes lett, csak azért mert 10 centivel magasabb vagy alacsonyabb. Nem bántásból írom. Hozzáteszem, én nem pontoztam le senkit, de engem is lepontoztak. 2-es voltam.
2019. jan. 22. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:

2-5

172cm magas vagyok 18l 172+ fiúk ennyi.

2019. márc. 12. 01:05
 14/14 anonim válasza:
Balról 2. és 5. biztosan bejövős, de lehet 3. is szóba jöhet. 174 cm magas vagyok, az ideális férfi magasság számomra 180-190 cm közötti, de valaki 178 cm sem kizáró ok, azon a 2 centin nem veszünk össze.
márc. 28. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!