Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engedjem el magam?
Sziasztok, 17 éves srác vagyok Erdély, akinek kimaradtak a bulik az életéből és most eszmél rá, hogy nem tud táncolni. A barátaim, osztálytársaim sorra rendeznek 18 éves szülinapi bulikat, amikre nyilván meghívnak engem is. Csak most nemrég volt 3, az egyikre azért nem mentem el, mert el voltam utazva, viszont kettőre a tánc miatti félelem okán. Be kell valljam, hogy ez már egy nyűg nekem.
Nagyon jól sportolok, jó a lábmunkám, de tánc közben olyan, mintha két bot lenne a lábam helyén, nem érzem a ritmust, pedig nekem kell irányítani.
És a bukik után mindig kérdezik, hogy miért nem mentem, remélik, hogy a következőn ott leszek. Ha valakinek van valami tanácsa a problémámra, szívesen fogadom.
Jobb akarok lenni a táncban, be is iratkoztam egy tánciskolába, de még az alapoknál vagyok, másfél hét múlva pedig itt a következő buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!