Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem? Hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dr. Chris kérdése:

Mit kéne tennem? Hogyan vegyen észre engem?

Figyelt kérdés

Van egy kiszemelt fiú, aki nekem egy jó ideje tetszik már (kb. több mint 1 éve), de még várok... Tegye meg ő az első lépést. Korábban rengeteget beszéltünk, írogattunk és találkoztunk egymással. Sőt, néha érezhető volt, hogy ez kezd nem csak barátság lenni. Mindig segített, még tanulásban is. Ha szomorú voltam, akkor mindig megvigasztalt.

Csak mostanában olyan elfoglalt lett amióta dolgozik. Én teljesen megértem ezt, sőt örülök is, hogy valahol dolgozik. Csak nem hiszem, hogy egy fél vagy teljes hónapon keresztül nem lehet válaszolni egy üzenetre. Korábban is csinált ilyet, csak ez egyre gyakoribbá vált nála. Persze a barátnőmnek egyből visszaír, de engem elfelejtett teljesen, mintha láthatatlanná váltam volna számára.

Most már úgy vagyok vele, hogy nem írok rá még ha el is felejt. Írjon inkább ő...

Ez így nem faragatlan viselkedés kicsit a részéről? Mit javasoltok? Mit kéne tennem, hogy észrevegyen?

2019. jan. 20. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű észrevesz, csak nem igazán érdekled. Mármint fel hónapon keresztül nem ír vissza, de a barátnőmnek igen.... Szval érted. Nem igazán tehetsz ellene semmit. Hagyd ott keress mást. Ha kellessz neki, majd keres
2019. jan. 20. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:

A fiú viselkedésének oka lehet pl.:

- ha (netán) közeledett a múltban, nem látta, hogy reagálsz rá,

- talált mást a munkahelyén, vagy azon kívül,

- sosem gondolta komolyan veled, csak kellemesen elbeszélgetett veled, segített neked,

- stb., stb.

2019. jan. 20. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Görögtűz, láthatósági mellény, reflektor
2019. jan. 20. 22:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Markolj rá a tökire oszt' majd észrevesz
2019. jan. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!