Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kedvelne meg? Esetleg még jobban?
Van egy srác. Ismerem az anyukáját jóban vagyok vele. De szeretném ha még jobb lenne a kapcsolatunk (az anyjával).
A srác is nagyon bejön egy kétszer beszéltem vele messengeren egyszer láttam is de nem beszéltünk. Nagyon kedves,udvarias és jófej pasi.
Gondoltam hogy az édesanyjával ha jobb lenne a kapcsolatom akkor az jó pont lenne. Mivel nyerhetnék el mind a pasi mint az “anyós” tetszését?
Persze nem akarok kétszínű lenni csak apróbb,alap dolgokra gondoltam.
Úgy írtad le a kérdést mintha az annyára buknál 😂😂😂 Bocs de nekem így esett le.Amugy meg jónak jó ötlet,de nemgondolod hogy inkább a fiúval kellene többet beszélned? Elvégre ő kell neked.Akkor vele beszélj.Az annyával jó hogy jóban vagy,de attól még nem biztos hogy fogsz a srácnak kelleni.Hiába mondaná az annya neki hogy fiam,van egy lány akinek tetszel,fogd meg magadnak amíg szabad.Erre a fiú.Miért te intézed a szerelmi ügyeimet? Mióta te mondod meg nekem hogy kivel legyek együtt??
Érted a lényeget kérdező? Amnyira ne anyásjodjunk na.Inkább célozz egyenesen a "pasira" hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!