Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogyan viszonyultol ahoz, ha egy lány odamegy hozzátok beszélgetni, esetleg facebook-on ír?
Ha nem tetszik megmondom neki udvariasan, hogy bocsi de dolgom van/egyszerűen szia.
Ha tetszik akkor mindenképpen jobb lenne, ha IRL jönne oda hozzám.
Mindenképpen örülnék neki, feldobná a napom.
Mindenképpen olyanhoz menj oda, aki nem elfoglalt.
Ne olyanhoz, aki 3 bőrönddel rohan a buszhoz, és idegesnek tűnik. Ne olyanhoz, aki az óraját bámulja, és vár valakit, ne olyanhoz, aki dolgozik.
Ha szimpatikus akkor nagyon örülök, ha nem akkor, hát akkor sem leszek vele bunkó, de utána nem fogom keresni, meg hasonlók.
Én amikor odamentem egy sráchoz(ez mostanában volt) azt láttam rajta hogy meglepődött viszont örült neki.
Volt egy másik srác is rajta viszont meglepődöttséget láttam és kevesebb örömöt. Viszont vele beszéltem is utána.
( de én csak azért mentem oda mert unatkoztam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!