Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is elmennétek nyaralni a fiú barátotokkal, ha felajánlja hogy fizet mindent?
Hát lehet ő vmit akarna. De ha már nagyon rég barátok vagytok, akkor lehet csak azért. Ugye nem akart egyedül menni, de neked se anyagi nehézséget.
Van olyan barátom, akivel elmennék. De azért vmennyit beleadnék a ktgbe.
Szerintem nem kihasználásának számít ,hisz a barátod .
Ha a lelkiismeretesen nyomja ,akkor ajalj fel neki valamit a nyaralás ért vagy mondd meg hogy bármit kérhet cserébe (bizonyos kereteken belül). :)
Jobb esetben dugópajti kell neki, rosszabb esetben szerelmes beléd, és akkor vérciki lesz a nyaralás hátralévő része, ha te meg egyiket se akarod.
Ha ezek ellen nincs kifogásod, akkor érezzétek jól magatokat.
Nem mennék. Miért fizetné ő?
Valószínűleg ő nemcsak barát akar lenni. És így kihasználod az érzelmeit.
Azért más, ha valaki meghív egy vacsorára, ő fizet a moziban, mintha egy komplett nyaralást fizet ki neked teljesen. Nekem ez nem fér bele barátok közt.
Ő nem csak barát akar lenni...
Én amúgy nem tenném, tényleg kihasználás lenne. Amúgy akkor csak mert anyagilag jól áll vegyen neked mobilt is stb? Ez nem pont így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!