Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy jöttetek össze a barátotokkal/barátnőtökkel?
Figyelt kérdés
Szeretem az ilyen love story-kat olvasgatni :DD2016. júl. 24. 21:20
1/11 anonim válasza:
akkor nem vagy egyedül ezzel :'D amúgy nekem még nem volt soha barátnőm :( 14f
2/11 anonim válasza:
Iskolába ,névnapja alkalmából felköszöntöttem (addig nem ismertem annyira) a többi megjött magától...
3/11 anonim válasza:
exemet egy buliba lesmároltam (lány vagyok) bejött neki a dolog, többi magától
azelőtti meg ugyanígy csak ott ő smárolt le engem :D
4/11 anonim válasza:
Mi párommal itt ismerkedtünk meg. Majd randizgattunk. Az első találkozón egyikünk sem gondolta hogy el csattan az első csók majd a második és igy tovább... Sajnos távkapcsolatba kezdtük de most már négy hónapja együtt élünk és el kezdtűk tervezni az esküvőt (költözés közben elő került egy gyűrű is) :) és nagy örömünkre a héten kiderült hogy kisbabát várok vagyis babákat,mert ketten vannak. Igazi tündér mese, nagyon remélem hogy minden igy is,marad kettőnk közt és igazi happy End lessz a vége m...
6/11 anonim válasza:
Tökön rúgtam vetlenül,egy strandon.:'D
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon sok boldogságot a közös életetekhez :D ez nagyon aranyos történet
Nagyon jó néhol vicces történetet írtatok :D Köszönöm:)
2016. júl. 24. 23:15
8/11 anonim válasza:
Exemről van szó: egyszer mentem haza suliból, és az utcán eltaknyoltam és kiment a bokám, ráadásul sikerült lefejelni egy oszlopot, ami következtében elszédültem, és ő volt az egyetlen aki odajött. Megmondta, hogy hazakísér, nehogy út közben valami bajom legyen ezek után, és mikor hazáértünk, ő elköszönt és adott egy "gyógycsókot". Aztán másnap beszélgettünk, eljött minden előzetes egyeztetés nélkül meglátogatni, hogy hogy vagyok... Nagyon jól esett. Ezután dumáltunk és csókolózásba fulladt a dolog. Így jöttünk össze. :)
9/11 A kérdező kommentje:
Ez aranyos :)
2016. júl. 25. 10:24
10/11 anonim válasza:
4-es ,8-as ezek aranyos történetek. :)
4-esnek nagyon sok boldogságot! :)
---------------------------
Egyébként én is itt ismertem meg az exem (2-es voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!