Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti, hogy jöttetek össze a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy jöttetek össze a barátotokkal/barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Szeretem az ilyen love story-kat olvasgatni :DD
2016. júl. 24. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
akkor nem vagy egyedül ezzel :'D amúgy nekem még nem volt soha barátnőm :( 14f
2016. júl. 24. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Iskolába ,névnapja alkalmából felköszöntöttem (addig nem ismertem annyira) a többi megjött magától...
2016. júl. 24. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

exemet egy buliba lesmároltam (lány vagyok) bejött neki a dolog, többi magától

azelőtti meg ugyanígy csak ott ő smárolt le engem :D

2016. júl. 24. 21:37
 4/11 anonim válasza:
94%
Mi párommal itt ismerkedtünk meg. Majd randizgattunk. Az első találkozón egyikünk sem gondolta hogy el csattan az első csók majd a második és igy tovább... Sajnos távkapcsolatba kezdtük de most már négy hónapja együtt élünk és el kezdtűk tervezni az esküvőt (költözés közben elő került egy gyűrű is) :) és nagy örömünkre a héten kiderült hogy kisbabát várok vagyis babákat,mert ketten vannak. Igazi tündér mese, nagyon remélem hogy minden igy is,marad kettőnk közt és igazi happy End lessz a vége m...
2016. júl. 24. 21:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
4-es *-* Ez nagyon aranyos
2016. júl. 24. 21:50
 6/11 anonim válasza:
100%
Tökön rúgtam vetlenül,egy strandon.:'D
2016. júl. 24. 23:10
 7/11 A kérdező kommentje:

Nagyon sok boldogságot a közös életetekhez :D ez nagyon aranyos történet

Nagyon jó néhol vicces történetet írtatok :D Köszönöm:)

2016. júl. 24. 23:15
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
Exemről van szó: egyszer mentem haza suliból, és az utcán eltaknyoltam és kiment a bokám, ráadásul sikerült lefejelni egy oszlopot, ami következtében elszédültem, és ő volt az egyetlen aki odajött. Megmondta, hogy hazakísér, nehogy út közben valami bajom legyen ezek után, és mikor hazáértünk, ő elköszönt és adott egy "gyógycsókot". Aztán másnap beszélgettünk, eljött minden előzetes egyeztetés nélkül meglátogatni, hogy hogy vagyok... Nagyon jól esett. Ezután dumáltunk és csókolózásba fulladt a dolog. Így jöttünk össze. :)
2016. júl. 25. 02:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Ez aranyos :)
2016. júl. 25. 10:24
 10/11 anonim ***** válasza:

4-es ,8-as ezek aranyos történetek. :)

4-esnek nagyon sok boldogságot! :)

---------------------------

Egyébként én is itt ismertem meg az exem (2-es voltam).

2016. júl. 25. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!