Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NagyPamela kérdése:
Srácok, nektek mi a véleményetek arról, ha egy lánynak színes a haja?
Figyelt kérdés
Természetesen nem az egész hajam színes, csak az alsó rétege kék:) Találkoztam már olyan sráccal aki külön kiemelte, hogy szép vagyok meg jófej, de nem tetszik neki hogy színes a hajam. Viszont olyan is volt már, hogy külön kiemelete valaki, hogy mennyire szereti a hajam. Vélemény?2019. jan. 6. 21:45
2/10 anonim válasza:
Ha szép, ápolt és igényesen festett a haj, de nem túl kirívó akkor kellemes látványt nyújt számomra
Hány éves vagy?
18f
4/10 anonim válasza:
Anno a suliban csak a "boszorkányoknak" vót szines haja. Meg mindig 5en bementek a budiba minden szünetben. Am vki leírhatná, hogy a csajok miért járnak 5en egyszerre budiba. Mert nekem k-ra nincs fogalmam.
6/10 anonim válasza:
Pont ilyen volt egy lánynak a suliban. Al
Mármint aul kék. Pasijának bejött. És sokaknak tetszett, sokaknak nem.
7/10 anonim válasza:
Lány vagyok ,én is gondoltam erre ...
Nekem tetszik a kék haj ha nem rikító és csak a vége olyan
8/10 anonim válasza:
A stílus tól függ. Tudsz képet mutatni?
9/10 anonim válasza:
Hát, nekem semmi bajom vele, akkor, ha maga a lány is normális hozzá, mialatt azt értem, hogy nem iszik, nem káromkodik, és a többi, alapvető dolog. De, ha még egyedibb is, akkor csak pozitívabb státuszba kerülhetsz. :)
10/10 anonim válasza:
Ha jól néz ki a csaj,akkor édes mind1 hogy milyen színű a haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!