Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NagyPamela kérdése:

Srácok, nektek mi a véleményetek arról, ha egy lánynak színes a haja?

Figyelt kérdés
Természetesen nem az egész hajam színes, csak az alsó rétege kék:) Találkoztam már olyan sráccal aki külön kiemelte, hogy szép vagyok meg jófej, de nem tetszik neki hogy színes a hajam. Viszont olyan is volt már, hogy külön kiemelete valaki, hogy mennyire szereti a hajam. Vélemény?
2019. jan. 6. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Tudsz küldeni képet a hajadról?
2019. jan. 6. 21:50
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha szép, ápolt és igényesen festett a haj, de nem túl kirívó akkor kellemes látványt nyújt számomra

Hány éves vagy?

18f

2019. jan. 6. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Tudsz nekem is küldeni képet?
2019. jan. 6. 21:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Anno a suliban csak a "boszorkányoknak" vót szines haja. Meg mindig 5en bementek a budiba minden szünetben. Am vki leírhatná, hogy a csajok miért járnak 5en egyszerre budiba. Mert nekem k-ra nincs fogalmam.
2019. jan. 6. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy nem fekete fehér
2019. jan. 6. 23:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Pont ilyen volt egy lánynak a suliban. Al

Mármint aul kék. Pasijának bejött. És sokaknak tetszett, sokaknak nem.

2019. jan. 7. 02:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Lány vagyok ,én is gondoltam erre ...

Nekem tetszik a kék haj ha nem rikító és csak a vége olyan

2019. jan. 7. 03:04
 8/10 anonim ***** válasza:
A stílus tól függ. Tudsz képet mutatni?
2019. jan. 7. 09:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát, nekem semmi bajom vele, akkor, ha maga a lány is normális hozzá, mialatt azt értem, hogy nem iszik, nem káromkodik, és a többi, alapvető dolog. De, ha még egyedibb is, akkor csak pozitívabb státuszba kerülhetsz. :)
2019. jan. 8. 00:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki a csaj,akkor édes mind1 hogy milyen színű a haja.
2019. jan. 8. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!