Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálja ezt? 16/F
Van egy lány aki az osztályomba jár és nagyon megtetszett.
Elkezdtem beszélgetni vele meg sokat írogattam neki. Úgy tűnt, hogy ő is valami többet érez puszta barátságnál, de végül mikor elhívtam, akkor visszautasított. Később az is kiderült, hogy csak a barátjának tart. Bulikba együtt járunk, mert az én haverjaimmal jár bulizni és ott múltkor is elhívott sétálni meg ölelgetett, a vállamra hajtotta a fejét, de én akárhogy akartam közeledni, sehogy se engedte. A suliban is szinte akárhányszor felé nézek, azt látom, hogy ő is néz. Vajon miért csinálja ezt, ha egyszer már lekoptatott?
Haver, ha visszautasitott, akkor pont. Nincs olyan, hogy nez engem, tuti bejovok neki, de visszautasit. Ha tetszenel neki nem utasitott volna vissza, ilyen egyszeru.
Velem is kb. ez van, en lany vagyok. Leirom az en szemszogembol a dolgoka.
Nekem van egy osztalytarsam, sokat beszelek vele. Jol kijovunk, haveromnak tekintem. Egyszer meg el is mentem hozzajuk, mert azt mondta, hogy segit a tanulasban. Segitett is, amiert halas vagyok.
De utana jottek a celozgatasok, a nyomulas es ez egy lanynak, aki baratjanak tart kvara nem tetszik, es nagy csalodas. Azota mar nem is olyan a kapcsolatunk, alig beszelunk. Nem tudom, hogy neki megerte e.
Az meg, hogy teged nez... Neha en is bambulok osztalytarsam fele. Van hogy kellemetlenul is erzem magam utana, mert azt hiszem, hogy azt gondolja, hogy fura vagyok amiert nezem. Vagy esetleg olyanokat, mint te. Lehet te nezel ra es o meg osztonosen visszanez rad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!