Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes még időt fordítani Rá/ vagy a kapcsolat kialakítására?
Két éve ismerjük egymást a fiúval, egy darabig beszéltünk de nem volt semmi más, mint napi 1-2 üzenet. Aztán egyszer elmaradt a beszélgetés, mert megismertem valaki mást és nem tartottam korrektnek, hogy folytassuk a semmit kb. 1 évre rá szülinapom alkalmából írt. Nekiálltunk beszélgetni újból. Azóta is általában napi 2-3 üzenet, de van, hogy két napig nem beszélünk. Találkoztunk és megcsókolt de én valahogy nem voltam tőle boldog. Zavar, hogy nem oszt meg semmit a családjáról, pedig nekem mindig szóba jönnek.
Úgy érzem, hogy bennem nem alakult ki sem kötődés, sem szerelem, de még barátság sem. Ő viszont próbálkozik, aranyos de engem valahogy nem varázsol el. A témák viszont teljesen felszínesek, a kedvenc filmnél személyesebb dologról nem nagyon volt téma. Ő 23 éves, én 18.
Esélytelen, hogy ezek után bármi is kialakuljon, vagy érdemes találkozgatni szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!