Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes még időt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes még időt fordítani Rá/ vagy a kapcsolat kialakítására?

Figyelt kérdés

Két éve ismerjük egymást a fiúval, egy darabig beszéltünk de nem volt semmi más, mint napi 1-2 üzenet. Aztán egyszer elmaradt a beszélgetés, mert megismertem valaki mást és nem tartottam korrektnek, hogy folytassuk a semmit kb. 1 évre rá szülinapom alkalmából írt. Nekiálltunk beszélgetni újból. Azóta is általában napi 2-3 üzenet, de van, hogy két napig nem beszélünk. Találkoztunk és megcsókolt de én valahogy nem voltam tőle boldog. Zavar, hogy nem oszt meg semmit a családjáról, pedig nekem mindig szóba jönnek.

Úgy érzem, hogy bennem nem alakult ki sem kötődés, sem szerelem, de még barátság sem. Ő viszont próbálkozik, aranyos de engem valahogy nem varázsol el. A témák viszont teljesen felszínesek, a kedvenc filmnél személyesebb dologról nem nagyon volt téma. Ő 23 éves, én 18.

Esélytelen, hogy ezek után bármi is kialakuljon, vagy érdemes találkozgatni szerintetek?

2019. jan. 3. 09:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Szóval nem történt semmi és nem érezel semmit és is akarsz tőle semmit. Felesleges erőltetni a semmit.
2019. jan. 3. 09:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is erre jutottam magamban, mert régóta örlődöm. Csak azt nem tudom, hogy hogyan hozzam fel, hogy jobb ha ezt hagyjuk, úgy hogy soha semmi személyes téma és ha ír is utána csak órák múlva lesz megint elérhető. Sajnos a találkozás szinte esélytelen pedig úgy tudnám rendesen lezárni a dolgot.
2019. jan. 3. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!