Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes belekezdeni?
Sziasztok!
Van egy lány, akivel egész jó a kapcsolatunk, ez néhány hónapja megerősödött. Sokáig nem esett le (ez jellemző rám, mert talán nem akarom észrevenni - erről majd később), hogy egyértelmű jeleket küldött.
Viszont két probléma is van azzal, hogy együtt legyünk. Az egyik, hogy ez a lány alapból is nyitott mindenkivel... na jó, sokak szerint "az". A baráti körömben is elég megosztó, hogy szerintük jó ötlet-e.
A másik problémát említettem, ami az, hogy sokáig nem akartam észrevenni. Ez pedig azért van, mert bizonytalannak érzem magam. Nem tudom, hogy szeretnék-e kapcsolatot. Sokszor azt érzem, hogy tökéletesen megvagyok egyedül, máskor pedig hiányzik valaki mellőlem. Ez már régóta jelen van. Az előző barátnőm után körülbelül egy éve éreztem, hogy "oké, megvagyok", viszont azóta az kísér, hogy szeretnék-e kapcsolatot vagy sem. Vártam, hogy egyértelmű legyen, ezért elutasítottam lányokat. Most jött ő és még ott van a másik gond is.
Szerintetek belekezdjek vele? (Ha valaki volt már hasonló helyzetben, leírhatná bővebben is.)
Bocsi, ha hosszú lett, köszönöm a válaszokat! :)
Szerintem érdemes megpróbálni. :)
Ne mások véleményét nézd a lányról, hanem azzal foglalkozz amit te gondolsz a lányról, amit te látsz belőle. Ha azt látod hogy komolyak a szándékai veled, akkor hiába nyitott másokkal is (sok ilyen ember van, aki szeret mindenkivel elbeszélgetni, ezzel szerintem nincs is semmi gond addig, amíg nem megy át flörtölésbe a dolog).
Értem a félelmeidet, hogy nem vagy biztos abban, hogy kapcsolatot szeretnél, mert mondjuk félsz egy újabb csalódástól, és mivel egyedül most megvagy, ezért nem vagy biztos abban, hogy kell-e neked barátnő. Teljesen megértelek.
De figyelj, mindenki vágyik egy társra, és nem szabad elzárkózni, meg kell próbálni. Persze csak akkor, ha úgy érzed hogy a lánynak fontos vagy, és te is ugyanezt érzed. Szépen lassan kezdjetek bele, beszélgessetek minél többet, hogy igazán megismerjétek egymást. Legfeljebb nem jön össze, de mindenképpen érdemes megpróbálni. Gondolj arra, hogy ha nem is alakul ki komolyabb kettőtök között, legalább megismerhettél jobban valakit, és ezután is meglehetsz ugyanúgy szingliként. Szóval veszteni nem veszíthetsz, csak adj esélyt ennek a dolognak, mert ebből egy nagyon szép szerelem is kialakulhat. Ez kettőtökön múlik és egy próbát megér. :)
Jó volt egy ilyen pozitív kommentet olvasni egyéb hírek és a saját problémám miatt is! :)
Igazad lehet, tényleg nem szabad elzárkózni. És valóban nyitottsággal lehetek csak boldog és így lehet jól működő kapcsolatom is. (Egyébként aki nem ismer közelről, annak egyáltalán nem tűnik fel ez a belső "vívódásom", mert alapvetően én sem vagyok zárkózott, csak egy ideje a kapcsolat lehetőségétől.)
Nagyon szépen köszönöm a választ, hálás vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!