Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Divat lett melegnek lenni? Miért reklámozzák magukat még az interneten is?
Divat, valamint nagyon erős a meleg lobbi!
Ráadásul egyoldalú a dolog, mert ha neten, akár fórumokon, akár itt, pláne Fosbúkos bármit le mersz írni, ami nekik nem tetszik, akkor bannolnak.
SŐT!!!
Azt leszögezném, hogy nem vagyok meleg, szóval nem azért írom, amit írok.
Ezek nem melegek, hanem dízb*zik. És heterók...
Nem a melegség lett divat, hanem ez a díszb*ziság.
Divat ostobának lenni? Divat azt hinni, hogy a meleg férfiak nők akarnak lenni?
Mi a baj ezzel a videóval egyébként? Nem néztem végig, addig néztem, ameddig a srácok el nem indultak megcsinálni a feladatokat...
De ez nem egy melegségről szóló videó, ez egy vicc. Gondolj bele... Soha nem volt műkörmük, mert férfiaknál nem divat. Ettől függetlenül rengetegszer láttak már műkörmöt, nőket műkörömmel ezt-azt csinálni. Kiakarták próbálni, hogy milyen érzés, mennyire lehet vele a mindennapi dolgokat elvégezni. Hát poénból csináltattak és felvették videóra. Most ezzel mi a baj? Vagy ettől miért leszek homoszexuálisok?
Mindig lányos dolgokat csinálnak, és stilusok is meleg, most azzal josz nekem, hogy ez normalis? Istenem...
Az ilyenek miatt elbaszjak a gyerekkorokat,(azaz kovetok gyerekek vagy tinik)
Egy meleget/transzt bekényszerít a társadalom az iskolába, a sorkatonaságba, a munkahelyre, ahonnan minimum súlyos szorongással, vagy kék-zöld foltokkal kerül haza. Életének minden pillanata hazugság, minden gondolatát, valódi énjét el kell fojtani, aztán vágni a jó képet, mikor a nem létező barátnőről, előző esti focimeccsről kérdezgetik, meg a sárga földig égetik minden hasonlóval. Titeket mikor kényszerítenek ilyen életre? Legalább öt percre 80 év alatt, mikor? Mi a rohadt élet bajotok származik abból, hogy 80 év alatt 5*5 percet szembesültök vele, hogy melegek is léteznek? Nem a házatokat szanálja le bmeg!
És még valamit mondok: Nincs itt semmiféle lobbi és propaganda, mert nem mindenkinek dobál be ilyesmit az automata youtube válogató csak úgy magától, minden előzmény nélkül, szóval magatokba lehet nézni. Tudom, mert nekem pl. se európai, se amerikai, de még csak latin betűs videó se jött be már vagy öt éve, mert nem nézek olyanokat.
1. Ha ezt nem a TryGuystól lopták, akkor megeszem a kalapom.
2. Melegnek lenni nem degradáló, tessék már felfogni.
3. A szexualitást nem a külső határozza meg, tessék már ezt is felfogni.
4. Az, hogy ki "hordhat" műkörmöt/sminket/rózsaszínt/akármit, amit nőiesnek tartunk, pusztán az adott társadalom hülyesége, nincs igazából semmi jelentősége.
5. Miért kell ezt ezerszer leírnom, hogy mindenki felfogja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!