Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportosabb lányokkal van esély megismerkedni interneten keresztül?
Tényleg minden bántó szándék nélkül kérdezem, ugyanis ahány lánnyal neten keresztül ismerkedtem mindegyikőjük teltebb/ telt-karcsó volt. Én is sportos vagyok és nekem a sportosabb lányok jönnek be,de nem a kigyúrtakra mert az már sok nekem.
18/f
A jó testű csajok elkelnek a való életben. A dagik nyomatják virtuálisan.
Edzőteremben biztos találsz sportos csajokat, én ott keresgélnék a helyedben.
Lehet a környékkel a baj? Járok heti 5X kondiba+ 3 futsal+ 2 úszás...
Nyíregyháza
kevés
neten tényleg gyenge a felhozatal
Az nem igaz, hogy neten csak duci lányok vannak. Pl én nagyon távol állok ettől (jó, igaz, hogy ide nem azért jövök, hogy ismerkedjek).
16/l
Nyiregyen nem ismersz sportosabb csajokat?? ne csináld már, kimész az utcára és konkrétan minden 3. csaj 10/10es
amúgy itt megjegyezném, hogy én is sportolok, de nekem nem enyiből áll a látóterem, éppen lehet duci vagy vékony lány is, ha tetszik és szimpi belsőre, az hogy egy lány sportos még nem jelenti azt, hogy tökéletes
(amúgy szerintem a legtöbb ilyen csaj nagyon beképzelt)
Hát okés, hogy te minden 3. lányt 10/10- nek látsz, de a kérdezőnek lehet mások az igényei.
Amúgy én minden 2. lányt tucatnak látok. Fekete vasalt haj, rommá szolizott bőr, műszempilla, műköröm stb.
Alig látni jó nőt. Tucat a java.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!