Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire jön be a 162cm,48-50kg-os lányok? Lányok közül vannak hasonló "számokkal" rendelkozok rajtam kívül?
Figyelt kérdés
(Pl.nem túl alacsony,vagy nem súlyosabb mint kéne ?)
16/L
2018. dec. 30. 21:38
11/15 anonim válasza:
7-es vagyok) Okés, ne haragudj csak általánosítok, és sajnos van mire fel általánosítani.. Ha nem perverzségből és nyomulásból írtad, azzal viszont én is egyetértek hogy jó lenne valakit magamhoz szorítani stb egész nap.. Azzal én is happy lennék életembe először.. De hát van akinek jut van akinek nem. Én akkor álltam sorba mikor boldogtalanságot osztottak :D
12/15 anonim válasza:
Szerintem pont jó. Sőt, egy 155cm 45kg-os még jobb lenne:P
13/15 anonim válasza:
Meh, èn 160 cm ès 49 kg vagyok.
Szerintem egyáltalán nem vagy túl alacsony, se túl vékony. Sőt, én még szeretnék alacsonyabb lenni :/
L
14/15 anonim válasza:
Ezt nem lehet körül írni. Olyan nincs, hogy mindenkinek tetszen a külsőd, lehetsz akármilyen szép meg akármilyen méretekkel rendelkező. Például, nekem 170-180cm lányok tetszenek. 187cm vagyok, de nekem 170cm-nél alacsonyabb ne legyen...
15/15 anonim válasza:
Küldj képet és megmondom :) (az arcod persze satirozd ki előtte).
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!