Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam helyre?

Figyelt kérdés

Van egy srac akit 2 és fel éve ismerek joba vagyunk a napokban osszevesztem vele nagyon csunyan meg is fenyegetett mert rájött h nekem tetszik egy fiu (azzal a gyerekkel nem jártunk szvl nem mondható megcsalasnak mert a fiut nem is erdeklem) aztán o is irogatott lányoknak azokat elküldte így 50-50.. aztán kiderult h csak poenbol csinalja ezeket.. és most meg beszeltunk mindent joba vagyunk beszelgetunk. Es van 2 baratnom akikkel emiatt osszevesztem mert ok mindenáron azt akarjak h fejezzem be vele és nem hagyjak h eldöntsem mit akarok.. nagyon szarul erzem magam h rosszba vagyok veluk de meg kell érteniük h a donteseket nekem kell meghozzam.

Szerintetek h tudnam megoldani ezt az egeszet?

2018. dec. 28. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Beszélj a fiúval, elmondhatod, hogy nem szeretnél összeveszve lenni a lányokkal.
2018. dec. 28. 10:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki..de most milyen már h a baratnoim miatt tiltom le?
2018. dec. 28. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Kissé zavaros a leírás.

Szóval ha jól értem van egy srác akit 2,5 éve ismersz. Akivel barátok vagytok avagy szeretnétek többet is? Ez nem tiszta nekem, de ha jól vontam le a következtetést lenne több is.

Szóval rájött hogy neked tetszik más valaki s emiatt összevesztetek, majd ugyancsak ez a srác más lányokkal írogatott, hogy visszavágjon, utánna pedig megbeszéltétek. A gond pedig az, hogy a barátnőid közül 2-en nam akarták, hogy kibékülj a sráccal.

Amikor megemlítetted a másik srácot aki tetszik, aki miatt a veszekedés volt, kissé nem tudtam eldönteni, hogy utánna melyik fiúról van szó, szóval javítsatok ki ha tévedek, de a 2,5-ös sráccal van veszekedés és békülés, ugy-e?

Akárhogy is, ami a válaszomat illeti:

Jól gondolod, az ember maga hozza a döntéseker a saját életében. Mások adhatnak tanácsot, de nem várhatják el hogy a "parancsaikat" kövesd.

Én rengeteg emberrel jóba vagyok, köztük sokan haragszanak a másikra valami miatt, de ez nem engem érint, s nem tehetek róla. Azok akiknek nem tetszik, hogy olyas valakivel vagy jóban akkikel ők nem, avagy csak nem akarják hogy jóba legyetek, azokkal nem kell foglalkozni.

2018. dec. 28. 10:10
 4/6 A kérdező kommentje:
10:10 igen jól ertelmezted én is így gondolom de nem szeretnem elvesziteni emiatt a 2 legjobb baratnomet. Az a srac aki tetszik vele nem is beszelek meg semmi mert nem erdeklem..
2018. dec. 28. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Tényleg legjobb barátnő az, aki az életedet akarja irányítani?
2018. dec. 28. 12:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Sosem szoktunk veszekedni amugy baratnoimmel ez volt az első..de nem fogom hagyni h irányítsák
2018. dec. 28. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!