Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért lehet? 17 L
Nem is jössz be neki.
Ha valakinek bejön, nem hagyja ki semmilyen beszélgetést
Igazad van abban, hogy jelent valamit ha sokat ír vissza. Valóban bejöhetsz neki, különben egyszavazna.
Miért? Mert nem vagyunk egyformák!
Pribálj beszélni erről vele. Hogy igényed lenne, irjon néha rád ne csak te.
Az jó ha sokat ír, legalább megnyílt neked. Amúgy félénk a srác?
Szerintem megpróbálhatnád azt, hogy miután sok figyelmet adtál neki egyszerűen csak lesz*rod egy pár hétig, és fogadok hiányozni fog neki a figyelem😉
Ha meg nem, akkor egy olcsó hímr*bi és vannak nála sokkal értelmesebb és odaadóbb pasik még a tengerben!
Én fordított helyzetben voltam így. Még a két életkor is stimmel. A fiú a megismerkedésünk után nagyon tepert, állandóan írogatott, mindig találkozni szeretett volna, egy szóval nagyon idilli volt a helyzet. Aztán néhány hónappal később kezdett fogyni a lelkesedés, vagy nem is tudom, de akkor is kb kéthetente írt nekem, sokszor a leghülyébb indokokkal, és olyankor több napig beszélgettünk. Aztán ez íg ment egy ideig, de kicsit csalódtam benne a végén, mert én nem soksor írtam rá, hogy mi van vele, sőt, ha jól emlékszem, én egyszer sem írtam neki, mindig csak érdeklődtem felőle me próbáltam pár üzenet után is fenntartani a beszélgetést, de utólsg kiderült, hogy emiatt ő tartott engem rámenősnek. Szerintem normális az, hogy ha az ember érdeklődik a másik iránt, de ennek a fiúnak egyértelműen csak az volt a jó, ha ő írhatott nekem. :D Azóta túlvasok rajta és találtam egy sokkal komolyabb, érettebb fiút magamnak. Szóval neked is menni fog, nyugi. :)
19/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!