Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért lehet? 17 L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehet? 17 L

Figyelt kérdés
Szoktam beszélgetni egy 21 éces fiúval meg úgy jóban is vagyunk . Az a lényeg hogyha pl ráírok akkor legtöbbször sok idő telt el mire válaszolt, viszont akkor mindig bőbeszédű és barátságos. Viszont ő sosem ír rám . Tehát szerintem ha nem lennék neki szimpatikus akkor szűkszavú lenne és nem valami kedves. De nem értem hogyha szimpatikus vagyok neki akkor miért ne m érdeklem annyira hogy keressen?

2018. dec. 27. 00:11
 1/10 SITKa. válasza:
71%
21 éces??:OO
2018. dec. 27. 00:18
 2/10 SITKa. válasza:
54%
Nem sok az egy pöppet?
2018. dec. 27. 00:19
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
épp ez a taktika :D jol csinalja xD
2018. dec. 27. 00:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem is jössz be neki.

Ha valakinek bejön, nem hagyja ki semmilyen beszélgetést

2018. dec. 27. 03:10
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Igazad van abban, hogy jelent valamit ha sokat ír vissza. Valóban bejöhetsz neki, különben egyszavazna.

Miért? Mert nem vagyunk egyformák!

Pribálj beszélni erről vele. Hogy igényed lenne, irjon néha rád ne csak te.

2018. dec. 27. 08:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én éces sráccal nem kezdenék!! Lehet, hogy pot ezért sem kezdeményezi a beszélgetést!
2018. dec. 27. 09:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az jó ha sokat ír, legalább megnyílt neked. Amúgy félénk a srác?

Szerintem megpróbálhatnád azt, hogy miután sok figyelmet adtál neki egyszerűen csak lesz*rod egy pár hétig, és fogadok hiányozni fog neki a figyelem😉

Ha meg nem, akkor egy olcsó hímr*bi és vannak nála sokkal értelmesebb és odaadóbb pasik még a tengerben!

2018. dec. 27. 10:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Én fordított helyzetben voltam így. Még a két életkor is stimmel. A fiú a megismerkedésünk után nagyon tepert, állandóan írogatott, mindig találkozni szeretett volna, egy szóval nagyon idilli volt a helyzet. Aztán néhány hónappal később kezdett fogyni a lelkesedés, vagy nem is tudom, de akkor is kb kéthetente írt nekem, sokszor a leghülyébb indokokkal, és olyankor több napig beszélgettünk. Aztán ez íg ment egy ideig, de kicsit csalódtam benne a végén, mert én nem soksor írtam rá, hogy mi van vele, sőt, ha jól emlékszem, én egyszer sem írtam neki, mindig csak érdeklődtem felőle me próbáltam pár üzenet után is fenntartani a beszélgetést, de utólsg kiderült, hogy emiatt ő tartott engem rámenősnek. Szerintem normális az, hogy ha az ember érdeklődik a másik iránt, de ennek a fiúnak egyértelműen csak az volt a jó, ha ő írhatott nekem. :D Azóta túlvasok rajta és találtam egy sokkal komolyabb, érettebb fiút magamnak. Szóval neked is menni fog, nyugi. :)

19/l

2018. dec. 27. 16:56
 9/10 anonim válasza:
Nem jössz be neki,friend zonenak hívják
2018. dec. 28. 00:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen látom elírtamm... mindenkinek köszönöm aki válaszolt! :D
2018. dec. 28. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!