Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem tudja eldönten...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem tudja eldönteni mit akkar vagy le akkar koptattni?

Figyelt kérdés

A story a következő másfél héttel ezelelőtt meg láttam egy lányt a buszon Többször is össze néztünk meg szimpatikusnak is tünt , az egyik ismerösömtöl meg tudtam a nevét bejelőltem facen most az ünnepekben rá írtam facebbokon szépen bemutattokozok meg minden hátha a napokban ha ugy alakúlt volna a beszélgetés hogy meg kérdeztem volna hogy van e barátja szinpatikus vagyok e neki meg hogy találkozhatnánk e ha nem bánja beszélgettünk stb nekem az volt a furcsa jó még először nem , úgy is ünnepek vannak rokkonokat meg látogatják nem írt vissza egyböl vagy is az elején még vissaz is írt... utána este megint rá irtam hogy telik az ünnep stb elérhető volt többször is amikor írtam este 7kor volt utána este 11 kor írtam neki miért ilyen soká válaszolsz . Másnap írta hogy az uncsitesóéknál volt meg hogy ma is pakolnifog meg ilyenek , írtamneki jolvan megint kérdeztem tölle valamit 15:15kor 16órátol elérhető volt több kevesebb szünettel itt már kicsit flusztrált a dolog írtam neki 18:30 kor ha nem akkarsz velem beszélgetni akkor miért nem írod meg, meg hogy nem hiszem hogy 5 perced sincs válaszolni este fél10 kor ír hogy ő mindig elérhető mert nincs kikapcsolva a netje meg hogy ha mással beszél ő nem fog telefonozni , írtamneki rendbe van , mindenki tudja hogy hogy műkődik a facebook hogy az a zöld pöty mit is jelent De ezt már nem írtam le neki.Meg a kérdésemre se válszolt hogy nem akkar vagy akkar beszélgetni velem .

Úgy hogy ma elhatároztam nem írok neki majd ír ő ha akkar.

2018. dec. 26. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak elfoglalt, de szerintem inkább hagyd őt.

A vele való beszélgetés mellé ajánlom még figyelmedbe a magyar nyelvtant is mert vannak benne olyan hibák, amik már szinte fájnak... és légyszíves használj pontot/ mondatvégi írásjeleket kicsit gyakrabban.

2018. dec. 26. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt elszúrtad
2018. dec. 26. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akar veled beszélgetni, csak nem akar téged megbántani azzal hogy nyíltan elutasít téged.
2018. dec. 26. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem fog válaszolni, nem is ismeritek egymást, te meg óránként számonkéred, hogy mit csinál ahelyett hogy veled beszélgetne..
2018. dec. 26. 14:21
 5/5 anonim válasza:
100%
Istenem de gyász vagy xd élőben oda nem mertél volna menni hozzá utána meg csodálkozol, hogy nem akar vissza írni? Ez a helyesírás amúgy is riasztó bárkinek aki 2-nél több bittel rendelkezik
2018. dec. 26. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!