Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom eldönteni hogy most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni hogy most szerelmes-e belém. Segitenetek?

Figyelt kérdés
Szóval.... van egy fiú az osztalyunkba és már van egy elég furcsa becenevem amit tőle kaptam 😂 (ha nem baj ezt most nem írom le, de egyébként nem sérto) és egyik nap az egyik fiú megakart ütni és odajön hogy ne üsd meg! meg mindig hozzám ér... de nem úgy hogy fájjon 😂 egyik nap meg asszem hétfőn odault mellém és szerintem megpróbált megölelni vagy atkarolni, csak elhuzodtam (már nem is értem miért talan féltem) de amúgy nekem tetszik a fiú 😁 szóval úgy most össze vagyok zavarodva 😂
2018. okt. 5. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ovoda
2018. okt. 5. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:

És ez egyetlen mondat.... de cukiiii...

de máskor a tiniszerelem kategóriába tedd az ilyen rózsanszín masszát, jó?

2018. okt. 5. 22:03
 3/5 anonim válasza:
És mi az a becenév amit mindenki tud de pont itt nem tudható.Gyerek vagy még,menjél játszani.
2018. okt. 5. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
XDDDDD
2018. okt. 5. 23:21
 5/5 anonim válasza:

Enyje màr! De, gonoszak vagytok :D

Döntsük el mi, hogy szerelmes e belé!

Az én szavazatom:

IGEN!

2018. okt. 25. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!