Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez? Mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy fiúval jártam egy fél évet,majd rájöttem hogy nem szeretem mint fiút,hanem mint barátot elmondtam neki és így szakítottunk is, mások azt mondták,szakítás után nincs ilyen hogy maradunk barátok...nos,mi azok maradtunk,ennek már két éve és most közölte velem hogy nagyon kíván,és megcsókolna.Mondtam neki,hogy nekem nem jön be,maradjunk barátok de nagyon hajt rám. Normális ez? Mit tegyek?

15,L

2018. dec. 23. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Szia, normális de hagyd figyelmen kívül ha barátként tekintesz rá add a tudtára
2018. dec. 23. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és ha kell még segíteni írj, örömmel segítek!
2018. dec. 23. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna hogy barátok legyetek, mert ez nyilvánvaló hogy ő meg szeret.És igy ideje sem volt elfelejteni, ezert normalis
2018. dec. 24. 18:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!