Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 162 cm vagyok, hol találok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

162 cm vagyok, hol találok olyan lányt aki alacsonyabb nálam vagy legalább egymagas velem? 18/F

Figyelt kérdés

Eléggé megnehezíti az ismerkedést nálam a magasság, mivel számomra elképzelhetetlen, hogy magasabb legyen egy lány mint én. Ez nálam így van nálatok lehet nem ezt fogadjátok el.

Élőben minden lány magasabb mint én ami érdekes mert Budapesti vagyok és rengeteget utazom és ingázom a városban ami elvileg a legpopulárisabb helye és nézni is szoktam és egyébként viccen kívül minden lány olyan magas :( Vagy annyira fiatal, hogy mire egyidős lesz velem úgy is magasabb lesz. De korombeliekből egyet sem ismerek aki alacsonyabb mint én.

Ritkán járok bulizni lehet emiatt is nem volt még barátnőm mert egyszerűen annyira kilátástalan és nem értem...

Ez normális? Ennyire ritkák az alacsony lányok? :( Vagy esetleg ha ti tudtok valami helyet ahol kifejezetten alacsonyabb lányok vannak akkor osszátok meg velem :) (Csak ellenpélda jut eszembe, ha pl magas lányt keresnék akkor kosárcsapatokban vagy egyesületeknél keresnék :D )

2018. dec. 22. 10:43
1 2
 11/16 Yoda m. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ismered talán:

"Ember küzdj és bízva bízzál!" (Madách) Ez pedig nem csak rám, rájuk, hanem rád is vonatkozik.

Ha így gondolkodsz, akkor nem adod fel oly könnyen.

Látod, hányan válaszoltak neked, akik 162 cm-nél alacsonyabbak. S még többen is vannak, akik nem is olvassák a rovatot, vagy csak nem veszik a fáradtságot, s nem írnak... (Aki nem válaszolt, bár megtehette volna... már eleve lemondott rólad)

Hogyha 1...2...5 év múlva is ugyanezzel a problémával küzdesz... akkor írj megint, s megmondom, hogy mit érdemes tenned. Addig viszont erősítsd magad! Mentálisan, hogy képes legyél szembenézni saját rögeszméiddel, féfelmeiddel.

Az ERŐ legyen Veled!

2018. dec. 25. 12:57
 12/16 A kérdező kommentje:

Olyan könnyen azért nem adtam fel és most sem teljesen adtam fel csak nagyon elbizonytalanodtam mert rossz tapasztalatok értek. Vagyis ráeszmélés, hogy nagyon nagyon kevés alacsony lány van.

Igen, írták és ez jól is esik csak nagyon nagyon kevés. Ez aggaszt legjobban és emiatt aggódom, hogy kevés az ilyen lány és még kevesebb lesz ebből aki szeretni is fog. Ezen alapul a kérdés, hogy nehéz számomra az ismerkedés mert számomra a magasság is fontos.

4-5 év múlva is ugyan ilyen magas leszek és nem feltétlen lesz jobb a helyzet mert a kortársaim (+- pár év) velem együtt fognak öregedni és ők sem fognak összemenni. Nem tudom érted-e amit mondani akarok? :D

De köszönöm a kedves szavakat tényleg sokat jelent!

2018. dec. 25. 16:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Én 150 cm vagyok 18 éves csajként 😂 és az én sulimban, ismeretségi körömben rengeteg a 165 alatti fiatal felnőtt lány, aki nem valószínű, hogy fog még nőni. A legkisebb kb 145 lehet:)

Ne add fel! Én amúgy sokáig pont attól féltem, hogy ilyen kicsin nem fogok kelleni senkinek, de nem így lett 😁 ja és évekig egy hozzád hasonló magasságú srác tetszett, végül nem lett belőle semmi, de ő is talált egy helyes kis alacsony csajszit

2018. dec. 28. 20:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja amúgy ha már sportok, a tornászok, műkorisok, zsokék általában kicsik 😄
2018. dec. 28. 20:21
 15/16 Yoda m. ***** válasza:

1. Azt írod: "...hogy nehéz számomra az ismerkedés mert számomra a magasság is fontos."

Felejtsd el a szótáradból: "NEHÉZ". Te meg vagy győződve arról, hogy aki nálad magasabb, annak nálad sokkal könnyebb helyzete van. Tehát máshoz (magasokhoz) méred önmagad. Ne tedd! Csak önmagadhoz mérd magadat. (A múltbeli önmagadhoz)

Ismered az optimista/pesszimista közti mentális különbséget?

A pesszimista a feladatban problémát lát, az optimista a problémában feladatot... Ennyi.

2. "annyira kilátástalan és nem értem..."

Pont annyira kilátástalan Neked, mint amennyire annak tartod.

3. "Igen, írták és ez jól is esik csak nagyon nagyon kevés." Kevés lány írta, hogy 162cm-nél alacsonyabb? Hát mennyi lányra van neked szükséged? Hányan írják meg, hogy alacsonyabbak nálad? Százan? Hogy aztán tudjál válogatni közülük olyant, aki majd Téged fog tudni szeretni? Ez tényleg így működne? Hmmmmm...

4. "Ez aggaszt legjobban..." Látom, telve vagy aggodalommal, mondhatni szorongással. Láttál-e már olyan embert, akit a mérhetetlen aggodalma, szorongása húzott volna ki a csávából? Ha nem, akkor miért gondolod, hogy ez nálad be fog jönni.

Az AGGÓDÁS nem segít semmiben, viszont annál többet árt! Jobb, ha ezzel tisztában vagy.

5. Ismerkedj magaddal!

Ez a javaslatom.

Az ERŐ legyen Veled!

ui: A #13 leány története arra mutat rá, nem mindenkinél a magasság az elsődleges szempont, hanem a bátorság, vagyis az "aggódás-mentesség".

2019. jan. 4. 12:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Én a 145 cm-s válaszoló vagyok.

Az a tippem. Tényleg ne parázz erre rá, annál rosszabb, és ugenis sok kisnövésű van. Ezen kár agyalni.:)

2019. jan. 6. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!