Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánt a suliban a volt barátom, közben pedig néha kedves üzenetet küld?
Figyelt kérdés
Pár hete szakítottunk a barátommal, aki egyben az osztálytársam is, elég hosszadalmas volt a szakítás, mert először csúnyákat vágott a fejemhez, aztán bocsánatot kért, megpróbálta visszakönyörögni magát, közben megtudtam, hogy a hátam mögött mindenki előtt én vagyok a hibás. Nem akartam még egy esélyt adni neki, a suliban viszont elég csúnyán viselkedik velem. Lökdös, dobál mindenfélével, gonoszkodik velem, mindenért "beszólogat", látványosan udvarol egy osztálytársamnak, miközben időnként küld egy-egy kedves üzenetet, amire persze én nem nagyon akarok reagálni. Pár napja még a legjobb barátnőmnek is azt írta, hogy mennyire szeret engem, pedig az iskolában már akkor csúnyán bánt velem. Meddig tart még ez a rémálom? Miért csinálja ezt? Miért nem lehet normálisan egymás mellett meglenni? Én nem bántom őt, rosszat nem mondok róla senkinek.2018. dec. 18. 17:53
1/4 anonim válasza:
mert idiotak vagytok. ki az a bolond aki a sajat osztalytarsaval jon ossze de tenyleg???
3/4 anonim válasza:
Hiába írjatok, igen is sokan csinaljak ezt
Az van h fel akarja magára hivni a figyelmed és hat nem igazan akar lemondani rólad ezek szerint
Próbált kedves lenni meg flegma bunkó is
Sőt, feltekennye akar tenni
Ezek a jelek arra utalnak h megviselte ez az egész vagy csak sérült a büszkesége
Hogy meddig tart az attól fugg h mikor unja meg ezt az egészet v mikor lép tovabb
Ha hamar túl akarsz rajta esni akkor az lenne a legjobb figyelem kívül hagyod és letiltod v bepasizol
Ezért szoktak mondani h osztalytarsal ne kezdj mert ha rosszul sül el a dolog akkor évekig nézheted a hülye fejet :D
4/4 anonim válasza:
Picit "fura" ötlet volt osztálytárssal összejönni, de ez van, ha meg ennyi esze van akkor mond el minden osztálytársadnak, hogy ilyen sz*rházi, kétszínű lengő csapszeg, legalább is a lányoknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!