Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon bejövök valamelyiknek? 16/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon bejövök valamelyiknek? 16/F

Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt mentem gimibe, és még a suli előtti nyáron elkezdtem beszélgetni az egyik új osztálytársammal és a nyár végére már egészen jóban voltunk. A suliban is mellém ült, és mindig kedves volt velem, nevetett a vicceimen, ölelgetett meg haza kísértette velem magát. Mindig elmondta, hogyha valami problémája volt, és nem szerette ha más lányokkal beszélgettem. Többen is mondták, hogy belém zúgott, de én 14 évesen olyan béna voltam, hogy nem mertem kezdeményezni, hiába voltak egyértelműek a jelek. A lány végül fél évig szenvedett velem, hogy elérjen valamit, de utána belezúgott a legjobb barátomba, de végül nem jöttek össze. Ezekután el is ült mellőlem, nem is írt többé, és a következő évben szinte nem is beszéltünk. Idén azonban elkezdett tetszeni újra és elkezdtem ráírni és élőben is beszéltünk sokszor. A lány most is elkezdett ölelgetni, meg többször megkért hogy kísérjem haza. Az iskolában is sokszor nézett és mosolygott rám, meg mindig odajött beszélgetni. Nagyon sokat voltunk eggyütt és sokat beszéltünk. Mondta azt is hogy nagyon kedvel, és én úgy éreztem hogy van esélyem és elhívtam, azonban egy kamu indokkal lemondta. Azóta ritkábban beszélünk, de még mindig sokszor néz és odajön beszélni, meg többször odahív magához engem beszélgetni. Ennek a lánynak van egy barátnője aki az utóbbi időben nagyon kedves velem, sokszor néz odajön beszélni és mosolyog rám, meg hív hogy menjek oda és beszélgessek vele. Ő már elhívott egyszer ezért én is gondoltam, hogy elhívom őt de sajnos nem ért rá. Lehet hogy bejövök valamelyiknek? És az lehetséges, hogy az első csak a barátnője miatt nem viszonozza a közeledésemet?

2018. dec. 18. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:

1.lány

akármennyire is egyértelműnek tűnnek a jelek nem 100% hogy egyértelmű is.hívjad el valahova (pl kávézni, teázni, mekizni...) ahol tudtok beszélgetni. S esetleg olyan kérdéseket is feltehetsz (de ne tisztán, ghogy szerelmes vagy e belém) amiből kiderítheted, hogy tetszel e neki.

2.lány

itt sokkal inkább kevesebb a jel. Velem a szimpla lánybarátaim is szoktak így viselkedni. Őt is esetleg ezzel az elhívással tudod kideríteni

...bár két lányt elhívni pár nap különbséggel...érdekesen nézne ki, főleg hogy ismerik egymást...

2018. dec. 18. 16:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Srac házi nyulja nem lövünk
2018. dec. 20. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!