Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki, avagy nem?
Tudom, idióta kérdés, mivel nem láttok bele a fejébe.
Arról van szó, hogy van egy fiú, évfolyamtársam, aki általában mindig néz. De tényleg mindig. Mindig ha találkozunk, köszön jó hangosan.
A minap történt, hogy mentem a tornateremből be a suliba, és ott állt egy barátjával az ablaknál. Kipillantott, visszanézett a telefonjára, majd végül gyorsan visszafordult az ablakhoz és bámult. Erre aztán a barátja is kinézett, hogy mit néz. Apropó, egyedül én voltam az udvaron.
Vagy pedig volt az, hogy megyek a folyosóra és beszélget a barátjával. Az ajtó hangjára felém néznek, majd a barátja szólt neki valamit és lelépett. Ezután megyek el mellette és nézett és köszönt.
Nemrég volt egy iskolai bál. Kimentünk a parkba sétálni és ő is ott volt. Mikor a közelükbe mentünk tetőtől talpig végigmért és köszönt. Egész végig a bálon figyelt, de nem kért fel. Ám mikor egy osztálytársammal táncoltunk, elment mellettünk, és szegény fiút úgy meglökte szinte leesett.
Volt még az, hogy kint vagyunk a folyosón. Kijön a haverja. Körbenéz majd gyorsan előveszi a telefonját és nyomkodni kezdi. Nem telt el 2 perc erre kijön ő és kapkodja a fejét a folyosón.
Sokszor megesett az, hogy szinte fellököt az ajtóra, falra. Ám egy arasznyival mindig megállt nehogy felüssön.
A múltkor ideadta az osztálytársam elfelejtett sálját. És amíg elvettem tőle mindvégig a szemembe nézett.
A többit hosszú volna részletezni, a lényeg a továbbiakban az, hogy mindig felhívja magára a figyelmet, pl ha ott vagyunk ahol ők akkor elkezdenek játékból verekedni, szaladni stb.
Na most már az a kérdés hogy vajon tetszek neki, avagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!