Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos nagyon csúnya arcom van, ami miatt minden lány visszautasít. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Képet szívesen küldök annak, aki ír privátban.
19F
2018. dec. 15. 22:25
1/12 anonim válasza:
Hülyeség. Nem hiszem, hogy minden lány csúnyának lát. Nincs olyan ember, akit valaki ne látna szépnek. Nem minden lány azért utasít vissza mert csúnya vagy.
4/12 anonim válasza:
1. Nincs olyan hogy mindenkinek csúnya
2. Nem minden lány a külsőre megy.. Aki arra megy azt ne is bánd még akkor sem, ha egy 10/10-es srác vagy
3. Ha mégis úgy érzed nincs lehetőséged udvarolni a külsőd miatt létezik olyan szó, hogy plasztikai sebészet esetleg kozmetika(férfiaknak is)
Nekem is küldhetsz képet!
20/F
6/12 anonim válasza:
összeírtam egy nagyon jó segítséget, de nem írom le mert az itteniek lepontozták, szóval hülyeségnek találták :)
7/12 anonim válasza:
Keress egy hasonlóan csúnya arcú lányt.
8/12 anonim válasza:
Szia. Nekem is küldhetsz nyugodtan
9/12 anonim válasza:
Amúgy ha egy pasi magabiztos és jófej akkor az arcot könnyen eltudja feledtetni és akár helyesebbnek is lát tőle....Hugh remélem nem fogalmaztam nagyon zavarosan
16/L
10/12 anonim válasza:
Megértelek kérdező, mert engem is elutasítanak a lányok a kinézetem miatt............. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!