Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akkor most érez valamit vagy nem?
Sziasztok!
Van egy srác, akit nem tudok hova tenni érzelmileg.(20F és 18L)
Jó barátnak tartom, mondhatni a legjobb fiúbarátom, aki ha kell megvéd minden fiútól annak ellenére hogy csak egyszer találkoztunk, akkor se úgy hogy ismertük is volna egymást. Nagyon messze lakik tőlem :(
Mostanaban rengeteget beszélgetünk (lassan egy éve) és most érezte azt hogy találkoznunk kellene.Én belementem, mondtam miért ne? Csak ezzel az a baj hogy nem tudom az okát.Tudom hogy meg akar ismerni ha már ikyen sok közös van bennünk...de akkor is.
Az furcsa, hogy ezután a megbeszél3s utan bizonytalanságot érzek nála, mintha félne, vagy szinte rettegne attöl hogy mi lesz.Ilyet ír pl:nem muszáj most találkoznunk ha nem szeretnél, vagy hogy ha akarsz hozz valakit, de én nem akarok mással jönni mert engem te érdekelsz...
A találka egyébként Szilveszterkor lenne, ha sikerülne feljutnom Szegedről Pestre.
Az lenne a kérdésem, hogy nektek mi a véleményetek erről az egész találkozóról? Szerintetek többet érez?
Köszi előre is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!