Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korig "illene"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korig "illene" ebben a kategóriában tenni fel kérdést?

Figyelt kérdés
Csak mert látni 20-22 éveseket is mozogni erre.
2018. nov. 24. 03:08
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Ja. Nagyon gáz az a sok 20-22 éves csicskha gyászhuszár. Te, ha legközelebb látsz egyet küldj egy üzit Telegramon azt jól szétcsapok a bánatarcuk közt
2018. nov. 24. 04:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Alapból korlátozva van ez a tinis rész, 16 éves kortól látogatható elvileg... gyakorlatilag ez hülyeség, mert sok 13-14 évesnek is kell segítség, visszajelzés...

sokan úgy gondolják hogy aki már 19 éves, annak a felnőtt párkapcsolatokhoz kellene írnia... de hát ő még ugyanúgy tini :)

Szerintem a 21-22 még belefér.... mindenkinek más az érettségi szintje.

Viszont az engem is kiakaszt, amikor 25 év felettieket látok... kérdést kiírni!!!!! (Mert a válaszolás az oké...)

Szóval szerintem 20-22 a maximum korhatár ide :D

(19L)

2018. nov. 24. 08:02
 3/4 anonim ***** válasza:

A 16os minimum határt én sem értem, s az itt mikor meglátom, h egy 23+os feltesz kérdést, na az már sok...

Szóval én azt mondom, hogy 12-19 éveseknek kéne használniuk ezt a "tini párkapcsolatok" cimkét. Ha nagyon kedves vagyok, akkor 20 meg jöhet, de az fölött leginkább már kétségbeesett felnőtt fiúkat és lányokat (nem férfiakat és nőket) látunk, akik kétségbeesetten keresnek párt.

Egyébként ne ertsetek felre, azzal nincs baj ha egy normális választ ad. De ne akarjon egy 20+ csávó itt kérdéseket kiírni, onsajnalatni magát, hátha egy 14-16 éves megszanja és jár vele, és stb:. De tényleg, azokkal nincs bajom, akik csak normális választ adnak

2018. nov. 24. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdést írni szerintem 12-19között. Válaszolni meg bárki.
2018. nov. 24. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!