Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom kiverni a fejemből?
Tavasz végén,nyár elején beszélem egy lánnyal, nagyon jó viszonyban lettünk,tetszett nagyon is,számomra a legszebb csaj a suliban, csodával határos módon én is tetszettem neki,nagyon jól alakultak a dolgok de elrontottam minendt a kapkodásommal és a találkozásunk egy kudarc lett,azóta nem is beszélünk,szörnyen bántott a dolog akkor.
Most nemrég megtaláltam egy képet a beszélgetesünkről ahol elég konkrétan hozzám vágta, hogy tetszem neki és mosolyogva olvasom el többször is,volt már több barátnőm is utána,akkor nem is gondoltam rá,csak a kép után de 0-24-be ő jár a fejemben,vele is álmodtam,ami jó volt mert az volt,hogy újra beszélünk de közbe rossz is,mert valóságban rám sem néz már a suliban,elég rossz.
Ráírni nem fogok,elég konkrétan kijelentette,hogy szerinte ami nem megy azt nem kell eröltetni.
Ti hogy felejtettétek el azt a szemelyt akivel végül nem jött össze?
Nem felejtettem el, és nem adtam fel!😉
Hasonló szituációban voltam már én is, én írtam neki egy verset, ezáltal megint valahogy beszélő viszonyba keveredtünk. Ha zenél az ember szerintem nagyon nyerő tud lenni ha csak neki csinál egy dalt az illető, még ha nem is pop sláger a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!