Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen képtelen vagyok kiverni a fejemből. Mit tegyek?
Szóval az van, hogy 10 évesen megtetszett egy évfolyam társam, aki egy nagyon helyes fiú volt. Csak sajnos 7.-ben elment. A lényeg az, hogy kb. 7 évvel ezelőtt egy osztálytársam megkérdezte, hogy ki tetszik nekem. Én meg olyan cikinek éreztem, hogy nem tudok rá válaszolni és én azt a srácot említettem neki, de akkor még nem gondoltam volna, hogy ennek milyen következményei lesznek. Eleinte csak viccnek fogtam fel az egészet, de végül komolyan tetszett nekem. Még 6.-ban, mikor az osztályunkkal bandázot, akkor váltottam vele egy pár szót és ennyi.
Számtalanszor találtam ki olyan történeteket, melyeknek én vagyok a főszereplője és ezekben a történetekben ő is benne van. Maga a fiút nem igazán ismertem, ezért kitaláltam neki egy személyiséget és adtam neki egy új nevet, azaz a saját férfiideálommá formáltam. El is képzeltem, hogy hogyan nézhet ki felnőttként. Egy ideig csak az álmaimban voltam szerelmes. De most már tényleg szerelmes vagyok egy olyan emberbe, aki nem létezik csak a külsejét egy helyes srác ihlette. Mondhatnám úgy is, hogy a rögeszmémmé vált. Eleinte nem igazán foglalkoztam ezzel, de már az elmúlt 4 évben nem volt olyan nap, hogy ne gondolnék rá. Valahányszor róla álmodozok, jobb kedvre derülök. De az elmúlt pár hónapban gyakran megfordult bennem a gondolat, hogy el kell eresztenem. Sírva is fakadtam emiatt.
Amúgy ne értsetek félre nem vagyok megszállott, csak egyszerűen jó érzés egy olyan emberre gondolni, aki az álomvilágomban szeret és én is szeretem őt.
De tudom, hogy ez így nem mehet tovább egy idő után beleőrülök. Félek, hogy ez ki fog hatni a felnőttkori párkapcsolataimra.
Egyszer 15 évesen majdnem összejöttem valakivel, sőt már smároltunk is, de végül leráztam a pasit, mert egyáltalán nem illetünk össze. Meg a gondolataimban egyfolytában a rögeszmém járt.
Most pedig 17 évesen teljesen kétségbe vagyok esve. Egyfolytában rá gondolok.
Sőt azt vettem észre, hogy az égvilágon csak is ő iránta táplálok különös érzéseket.
Attól félek, hogy sohase fogok valakit ennyire szeretni.És ez nagyon elszomorít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!