Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy új lány a sulinkba akit kiderült hogy régebbről ismerem. Miért csinálja ezt? A többi lent.
Figyelt kérdés
Mivel elég jól néz ki ráírtam és tök kedvesen válaszolt meg tök jót dumáltunk, de egyszer csak nem válaszolt. Nem gondoltam semmire gondoltam lefeküdt másnap megint ráírok és ugyan ez és már ezt csináljuk kb 1 hete. Abban kéne segíteni hogy ez mitől lehet?2018. nov. 18. 22:39
1/1 anonim válasza:
Elsőnek csak kedves akart lenni .Most meg jelzi hogy spuri van , az az kopj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!