Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ti mit reagálnátok, ha egy másik (Még nem beszéltél vele) lány ad neked szerelmes levelet, csokival, vagy épp rózsával?
Figyelt kérdés
Van egy lány a gimiben aki tényleg nagyon megtetszett. Fogalmam sincs, hogy szereti-e a lányokat.
Sokszor látom őt.
Gondoltam, hogy írok neki egy szerelmes levelet amiben ismerkedős randira hívnám. És mellé csokit vagy rózsát adnék neki mellé.
Ömm. Úgy terveztem, hogy a kezébe adom amikor az ebédlőben van, vagy suli után megvárnám. És utánna sietősen elmennék. Mivel, hogy ott maradjak és beszéljek vele úgy hirtelen..Nem lenne már ehez merszem.
Ti hogy reagálnátok ha valaki így odamenne hozzátok?
155 cm vagyok, 50 kg. Teljesen átlagos vagyok. Mondták már rám, hogy szép vagyok. (Nem vagyok egoista).
Szóval így. Ezekkel az adatokkal ti hogy reagálnátok?
Én 16 éves lány vagyok.
Ő egyel alattam jár.
2018. nov. 12. 21:05
1/4 anonim válasza:
Előtte azt kellene kiderítened hogy meleg vagy legalább bi-e a leányzó. Így kicsit nyomulósnak tűnhet
2/4 anonim válasza:
Előbb derítsd ki hogy ő is a lányokat szereti-e.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem volt még se barátja, se barátnője. De ti hogy reagálnátok?
2018. nov. 13. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!