Azt érzem, hogy szerelmes lettem az egyik tanárnőbe. Tényleg azt érzem hogy szeretem, vagy ez rengeteg másik emberrel megtörténik? Lent leírom.
"Ebből az esélytelen dologból valahogy ki tudnék mászni?"ól
Hülye vagy? Kimászni? Inkább bele!
Ezt vedd meg antikváriumból: [link] és ajándékozd neki,de titokban,hogy mások a suliban ne tudják!
Sok sikert töki!
37/Kan
Nekem ez a könyv már 4X működött!!!!
Add neki!
37/Kan
Gyakori, hogy a kamaszok kicsit belezúgnak a tanáraikba, tanárnőikbe. Tombolnak a hormonok, ez is rásegít a dologra. És persze adott egy kedves, szexuálisan teljesen érett ember, aki sok időt tölt veled, és sok figyelmet fordít rád. Ez az ösztönös énednek már felhívás keringőre.
Teljesen általános jelenség. A legtöbben átesnek ezen, persze más-más mértékben. Nekem is volt egy-két szívem csücske a tanerőben, középiskolás éveim alatt. Nekem csak tetszettek (nem csak külsőre, de emberileg is, illetve személyiségükben), de szerelemtől nagyon messze volt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!