Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy többnyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy többnyire ezek a csajok találnak meg? 17/f

Figyelt kérdés
Most nem csak úgy a való életben, hanem neten is. Nem egy olyan csaj kezd el nekem írkálni, akik a fél seggüket meg mellüket kiteszik, én meg kösz, ebből nem kérek. Nekem nem ezek a típusú lányok jönnek be.
2018. nov. 9. 23:25
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Hát az olyan csajok akik nem ilyenek azok úgy vettem észre nem nagyon szoktak irkálni sajnos
2018. nov. 9. 23:35
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Mert többnyire ilyen lányok vannak, sajnos egyre kevesebb kivétellel(de azért vannak még). Úgy gondolják, hogy csak így lehet valakinek tetszeni, felkelteni valakinek az érdeklődését.. Főleg korosztályunkban, ahol ezek a dolgok sokaknál előtérben helyeződnek. Arra számítanak, hogy neked is ezek vannak előtérben, ezek fontosak neked is így kirakják a képeket, és rádírnak remélve, hogy képeik kellő mód felkeltették az érdeklődésed ahhoz hogy csevejbe kezdj velük.
2018. nov. 9. 23:48
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
Örülj neki, dugjad őket és ennyi, a 17 éves énem ugyanúgy gondolkodott mint te és hidd el hülyeség, ráérsz még romantizálni, meg komolykodni, így legalább nem zsákbamacska, hogy kit kapsz meg éjszakára.
2018. nov. 10. 00:41
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Azért mert a nem ilyen lányok nem irnak rá csak úgy valakire ( magambol kiindulva) 16L
2018. nov. 10. 08:00
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Hát én az a fajta lány vagyok, aki rá szokott írni fiúkra. Mivel én nem rakom ki mindenemet, ezért nem is nagyon szoktak reagálni, vagy csak simán elküldenek a fszba...
2018. nov. 10. 08:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Így kép nélkül azt gondolom, bár ez csak feltételezés.

Biztos helyes vagy és ezért írnak ilyen lányok neked, akik meg intelligensebbek, okosabbak vagy normálisak azok meg lehet, hogy téged nézlek le a külsőd alapján hogy biztos te is olyan pasi lehetsz... vagy eleve félnek rád írni azért mert hogy biztos nincs esélyük nálad.

De igazából ez csak szimpla józan paraszti ész:)

2018. nov. 10. 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt adom :) tudod, nekünk nincs bátorságuk ráírni valakire vagy hasonló.. szóval remélem lesz szerencséd megtalálni azt akit keresel mert többnyire remeteként élünk😂✌😊 17/l
2018. nov. 10. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!