Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy hogy tetszem neki de nem lép?
Van egy fiú akivel elkeztünk beszélgetni és minden nap beszélünk mindenféle témákról meg próbálunk ismerkedni.
Igazából nagyon hasonlítunk és mondta is hogy régóta keresett ilyen embert mint amilyen én vagyok.
Érdeklődik irántam, meg van amikor ő ír nekem.
Viszont megtetszett a személyisége és hogy felmérjem-e hogy csak barátként tekint-e rám vagy nem, hülyeségből kérdeztem tőle hogy véletlenül nem akar-e feleségül venni, amire azt mondta hogy meggondolja még.
Aztán ahogy napokon keresztül beszélgettünk random szóbahozta hogy a felesége leszek.
Már megbeszéltük azt is hogy az esküvőt hogyan képzeljük el.
Aztán pár napra rá meséltem neki hogy egy fiú próbálkozik nálam, de nekem nem tetszik és mondta, hogy a felesége vagyok és ne nyúljon hozzám mert földhöz vágja.
Meg mondta hogy nincs pénze gyűrűre és mondtam hogy csináljon papírból és mondta hogy tényleg csinál egy szépet és ha találkozunk nekem adja.
Ezután kérdezte meg hogy nincs-e kedvem találkozni vele amire természetesen igent mondtam és azt mondta, hogy majd megbeszéljük még.
Viszont azóta nem hozta fel és én sem hoztam szóba.
Szerintem ezek alapján tetszehetek neki, de nem lép, vagyis lehet nem mer lépni.
Viszont szív emojit használ elköszönésnél.
Ti hogyan látjátok ezt?
A fiú 16 éves én pedig 17 éves lány vagyok.
Tetszel neki de fél lépni igazad van. Hozd fel Te a találkozást. Nagy tévhit, hogy csak a fiú léphet, én is örülnék neki ha egy számomra szép és érdekes lány nyitna felém. :)
20/f
Mondta is hogy nincs barátnője, de szeretne csak nem jött eddig össze.
És én meg eddig azért nem mertem kezdeményezni nála, mert sokszor ebben buktam el és szeretnék tanuli a hibámból...
Amúgy köszönöm a válaszodat!😃😃
#1 vagyok
Elhiszem, hogy sokszor buktál el. De szerinted egy fiú hány visszautasítást kap mire talál egy normális lányt? Volt hogy odamentem egy nap 3 szép lányhoz, megszólítottam őket és sikerült 2 lánytól az elérhetőségét megszerezni, abból az egyik a barátnőm lett pár hónapra. De előfordult hogy több mint 100 lányból 1x se jött össze.
Soha nem tudod, hogy éppen mi fog történni csak meg kell lépni, megeshet hogy ő lesz az életed szerelme és tényleg a felesége leszel. Gondolom csak nem hagynád ki csupán azért mert egyikőtök se mert lépni igaz?
Ebben igazad van és igen.
Ő olyan embert keresett amilyen én vagyok, én pedig olyan embert kerestem mint amilyen ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!