Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem tetszem neki, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársammal soha nem voltam jóban, és most valahogy nagyon kedves lett velem, érdekli amit mondok, ha ránézek visszamosolyog. Nagyon félénk vagyok, és az egész fejem vörös lesz, és ráadásul bűn csúnya vagyok, de ő s tetszik nekem mit tegyek nem akarok beégni ha nem is tetszem neki, csak azt hittem......2017. nov. 30. 19:12
1/2 anonim válasza:
Legyél férfi, próbáld a legjobb formádat mutatni, feltéve ha szeretnéd ha ebből lenne valami...
2/2 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni hogy lány vagyok :D Úgyhogy bocsi, de nem leszek férfi :/
2017. dec. 1. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!