Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Érzem hogy én is tetszem neki de mégsem kezdeményez.13/l
Figyelt kérdés
Mindig látom hogy figyel,keresi a tekintetemet és én is az övét(bár ezt még gyakorolnom kell hogy ne kapjam el a szememet) és valahogy tudom hogy tetszem neki... de mégsem kezdeményez,nem ír rám,nem csinál semmit...Mit csináljak?? Szerintem neki kéne kezdeményezni...Én igazából félek :D2015. dec. 14. 18:09
3/7 anonim válasza:
Nem kell félned ha tetszel neki látod rajta akor mire vársz még?
4/7 anonim válasza:
Pontosan ugyanez a helyzet velem is...beszari a gyerek,én meg nem bírom már,hogy nem lép semmit.d :D Így ahhoz folyamodtam,hogy én kezdtem el kezdeményezni.Ráírtam,illetve majd most tervezem,hogy élőben is odamegyek hozzá és beszélgetek vele. :) Ha ők nem mernek lépni,muszáj nekünk tenni valamit,hogy utána kialakuljon valami köztünk :/ Sajnos egyre félősebbek a mai fiúk,de ha érezteted vele,hogy bejön neked,hátha kicsit bátrabb lesz...bár az én helyzetembe ez nem feltétlenül igaz,pedig egyértelműen jelzem felé,hogy szerelmes vagyok belé,de valahogy nem igazán esik le szerencsétlennek :D Vagy pedig nem érdekli...bár azt meg erősen kétlem :D
5/7 A kérdező kommentje:
Ő is 13. Évfolyamtársak vagyunk.4-es szerintem rajtam is lehet látni hogy tetszik nekem ... :D és nem tudom mi van mert amúgy meg a régebbi kapcsolatában amikor a legjobb barátnőmmel jött össze akkor nem ilyennek ismertem meg(bár szerintem az nem volt szerelem) óóóó nemtudom :D :D
2015. dec. 14. 19:01
6/7 anonim válasza:
hogy érted,hogy nem ilyennek ismerted meg?? :o negatívabban vagy pozitívabban?
7/7 A kérdező kommentje:
Hát a barátnőmmel való kapcsolatában sokkal bátrabb volt... Mesélte a barátnőm hogy ő kezdeményezett mindent stb. stb. stb.
2015. dec. 16. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!