Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, hogy így néz ki a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy így néz ki a lábam (kép lent)?

Figyelt kérdés
Ez mekkora hátrány lehet? 16/L kép: [link]

2018. nov. 5. 09:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kommenteket látva kicsit elszomorodtam... sosem volt sok önbizalmam de ez csak jobban rontotta, mert nekem is ugyan ilyen lábam van.

17l

2018. nov. 15. 17:50
 22/25 A kérdező kommentje:
Neked mi az oka? Tettek rá megjegyzést?
2018. nov. 15. 18:01
 23/25 A kérdező kommentje:
Amúgy én pár éven belül megmuttetem, neked is segíthet
2018. nov. 15. 18:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz vele gond ismerkedésnél, csak ne vedd le a cipőt! SOHA!
2018. nov. 15. 18:13
 25/25 anonim ***** válasza:

Oke, szóval a lényeg azoknak a lányoknak akik szomorkodnak a valaszokon: ha véleményt kértek valamitekrol, akkor nem az az ésszerű ha negatív velemeny akkor sirtok, ha pozitív akkor még örültök. Ez miatt hazudoznak is a válaszolók hogy ez egy aranyos lábfej, mert tudják hogy nem tudjátok a kritikát feldolgozni. (bár a kérdező úgy látom jól feldolgozta.)

Azt kéne kihozni a kritikákból, hogy reálisan lássátok magatokat, és ha ocsmanyan is nézték ki ne legyen szuper egótok a semmire.

2018. nov. 15. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!