Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés

Na szóval van egy srác aki már kb.2-2,5 éve tetszik.(2évvel idősebb nálam)

Egy templomban ismertem meg,Ő ministráns.Mikor mentem templomba egybők kiszúrtam,na ekkor tetszett meg.Ő nem tudott semmiről.Régebben felköszöntöttem Őt névnapja alkalmából és most nyáron válaszolt.Nagyon aranyos.Egy ideig azt hittem bejövök neki mondta hogy csinos vagyok abba a ruhába...(több eseményen is találkoztunk(Plébánia nap)De megtudtam,hogy van barátnője...Akkor már fél éve volt neki a csaja.Általában másoknak informálódtam egy adott témában nála.Nemrég jól beégtem nála és amit írtam neki(egy rosszul sikerült prank)és ezt megtudta a barátnője is..

A prank pont olyan rész volt h:nem hozzád illik meg ilyenek...

Utólag tudom rossz ötlet volt ez a lyrincs prank dolog...(ekkor csináltam először és utoljára)

Egyszerűen annyira tetszik és olyan jól néz ki,de van barátnője és természetesen én sem tetszenék neki mégha nem lenne barátnője akkor sem.

Szerintem mostmár sejtheti,hogy bejön nekem..

Hoyan verjem ki a fejemből mert csak Rá tudok gondolni:(

A válaszok jöhetnek privátba is:)

2018. nov. 2. 19:44
 1/2 anonim ***** válasza:
G*eci nem hiszem el hogy ezeket a kérdéseket nem pénzért írják:D :D
2018. nov. 2. 20:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Pedig én ezt normálisan kérdeztem,ha nem tudsz rá értelmes választ adni akkor ne regálj Rá kérlek,Köszi
2018. nov. 2. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!