Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el? Hogyan kellett volna viselkednem?
A barátom azt mondta, hogy nem lehet velem társaságba menni, mert olyan a viselkedésem, de amikor kérdeztem, hogy hogy viselkedjek, nem mondta meg, hanem azt mondta, hogy sehogy, hagyjam békén. Hogy kellene egy buliban viselkednem, hogy el lehessen vinni?
Voltunk egyszer együtt buliban, de nem értem mit csinálhattam rosszul. Páros buli volt, úgyhogy többen mentünk, de mindenkik párok voltak a társaságban. Hagytam, hogy menjen a srácokkal, nem lógtam a nyakán, a lányokkal jól elvoltunk, beszélgettünk. A többi lány néha lógott a pasija nyakán meg ahogy mentek valamerre nyafogtak nekik, hogy jaj hová mész, gyere vissza, én nem csináltam ezt. Igaz inni nem ittam (fáj a gyomrom az alkoholtól olyan szinten, hogy egy kortynyi pezsgőt sem tudok meginni), de őt hagytam, hogy hagy igyon, ha szeretne. Se a mellem se a fenekem nem raktam ki, egy szolíd farmer volt rajtam meg egy olyan póló,amiből a vállam széle enyhén kilátszik, de nem teljesen. Nem kezdtem el másik pasiknak kelletni magam, a barátommal táncoltam meg a társaságunkból, aki felkért azzal, de idegenekhez nem mentem oda. Nem riszáltam feltűnően a fenekemet meg a mellemet. Mit rontottam el? Hogy kellett volna viselkednem?
Ha férfi legyen direkt ne indirekt ha nem tudja elmondani
akkor álljon tovább persze nekem volt mocskos-szájú csajom de annyira hogy nem lehetett vele társaságban mutatkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!