Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én rontottam el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én rontottam el szerintetek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, akivel 3 hónapon keresztül beszéltünk interneten, de sosem akart velem találkozni, azonban írta hogy többet érez és akar mint barátság. Egyszer elborult az agyam és kérdőre vontam, hogy miért bánik velem így és miért nem találkozunk soha. Majd újra én kerestem és békültem ki vele és megemlítette többször hogy mennyire megbántottam( holott én már napok/hetek óta ki voltam szolgáltatva, úgy éreztem szorakoznak velem.) Később elmondtam neki hogy nem lehetünk barátok mert én többet érzek. Ő azt mondta hogy a vita következtében elhatározta, hogy nem akar tőlen semmi többet és ezek után már nem válaszolt az üzeneteimre ahol megkértem hogy beszéljük meg a dolgot, a telefont sem vette fel, mikor találkozunk levegőnek néz és már láttam más fiúval beszélgetni. Sokan mondják hogy nem hozzám való a lány, de az érzelmeknek már nem tudok parancsolni. Már 3 hete nem is beszéltünk, hiszen nem ír vissza és azt mondta a jövőben is csak barátságot akar tőlem, majd ezek után már nem beszéltünk. Nektek mi a véleményeket az esetről? 17/F

2017. aug. 8. 10:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy mit kéne tennem?
2017. aug. 8. 10:19
 2/5 anonim válasza:
100%
Hogy érezhet valaki internetes beszélgetésből többet mint barátság? Hagyd a francba ha ilyen hülye, hogy beszélni se lehet vele sehogy, meg levegőnek néz... Komolytalan.
2017. aug. 8. 10:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Személyesen is többször beszéltünk, még az iskola utolsó napjaiban többször oda mentem hozzá vagy megvártam és elkisértem, így. De kettesben sosem találkoztunk igazán.
2017. aug. 8. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is voltam hasonló helyzetbe, csak ott egyikünk se mondta ki nyíltan hogy többet érez

Szerintem várj és késöbb irj rá valami mondvacsinált okkal

nekem bejött

ha meg nem akar találkozni, ne eröltesd majd jön magátol

2017. aug. 8. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyi lány van, mint égen a csillag. Keress mást, de ott már ne kövesd el azt a hibát, hogy szerelmet vallasz. Azt hagyd meg akkorra, amikor tényleg azt érzed.
2017. aug. 9. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!