Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit lehet tenni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, viszont van barátja (srác idősebb is nálam, ha ez jelent valamit) szerintetek érdemes azért írni a lánynak? Hogyan?
2018. okt. 31. 23:13
 1/2 anonim válasza:

Érdemesnek érdrmes írni...csak ne írd meg neki kendőzetlenül hogy "teccesz" mert akkor jön a "van barátom" szöveg

Ha annyira fáj a csajért a szíved, egyszerűen próbáld meg túlszárnyalni a pasiját. Öltözz jobban, legyél igényesebb, stb...

Én a helyedben előszöŕ mindenképpen összebarátkoznék a csajjal és utána írnék csak rá így komolyabban.

2018. nov. 1. 00:04
 2/2 anonim válasza:

Azt tényleg ne, hogy közepébe vágsz és leírod az érzéseid, jelenleg én is ezen esek át és egy srácot kb 1 hónapja próbálok lepattintani.

Szerintem próbálj meg még kedvesebb, figyelmesebb vele lenni, mint a barátja, tudd meg miket szeret és olyan programokat szervezni, hobbijáról beszélni, stb. Tényleg a főszempont, hogy beszélgess vele és próbálj figyelmesebb lenni, mint a barátja

2018. nov. 1. 03:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!